Maatregelen Corona

Kerken Maassluis dicht wegens Coronavirus – zondag live uitzending vanuit lege kerk

De protestantse gemeente Maassluis gelast komende zondag de kerkdiensten in Koningshof, Groote Kerk en Immanuelkerk af. Dit is vanavond in een crisisvergadering van vertegenwoordigers van de drie betrokken wijkkerkenraden besloten. Wij volgen hierin het landelijk advies aangaande het Coronavirus. Met deze verdrietige maatregel nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om onze directe woonomgeving en kwetsbare gemeenteleden niet onnodig in gevaar te brengen. Wij hopen op uw begrip en vragen uw gebed voor een ommekeer in deze situatie. Bid voor ons land en alle zieken.

Tegelijkertijd willen wij een alternatief bieden. Daarom zal er op zondagochtend 10:00 uur wel een verkorte uitzending zijn op Kerkomroep.nl. In de Groote Kerk vindt dan een gezamenlijke luisterdienst van de drie wijken plaats vanuit de (lege) Groote Kerk. Voorganger is ds. Pim Brouwer. Deze dienst is te beluisteren via kerkomroep.nl. We zijn dankbaar dat wij in deze crisistijd als wijken samen mogen optrekken.

Lees hier meer over komende zondag en download de liturgie!

Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren. Houdt u zo mogelijk ook de Facebookpagina van onze gemeente in de gaten voor de meest actuele ontwikkelingen.

 

Laatst gewijzigd op 13 maart 2020.