Collectemunten

Bestelprocedure collectemunten

 

We betalen met ons allen onze boodschappen steeds vaker met onze bankpas zodat er minder contant geld in onze portemonnee om gaat. Het aantal geldautomaten neemt af en in de kerk merken we dat de kosten die de kerk aan de bank moet betalen voor het afstorten van contant geld hoog zijn. Om op die onnodige kosten te besparen bevelen we het gebruik van collectemunten van harte bij u aan.

We verzoeken u om per bankoverschrijving collectemunten te bestellen, al blijft aankoop van collectemunten met contant geld nog mogelijk. Samen met het College van Diakenen stellen we collectemunten beschikbaar, ook in hogere waarden van € 2,50 en € 5 en € 10 voor uw financiële bijdrage aan collecten en kerkelijke evenementen. 

Om het u gemakkelijk te maken kunt u 14 dagen na verzending van uw bankoverschrijving de bestelde collectemunten afhalen op de door u aangegeven locatie, ook bijvoorbeeld na de dienst in de Immanuëlkerk  en Groote Kerk. Bij de uitgang van de kerk is een handleiding beschikbaar hoe u de collectemunten kunt bestellen en waar u ze af kunt afhalen (zie bestelprocedure_collectemunten_v3.pdf )

Beschikbare waarden:

€ 0,50 € 0,75 € 1,00 € 1,50 € 2,50 € 5,00 en € 10,00.