Kerkkoren

Op deze pagina vindt u informatie over Kinderkoor Wonderwijs, Sing for Joy en Gospelkoor Happy Days. Ook vindt u verwijzen naar hun websites, waar u nog veel meer kunt lezen.

Kinderkoor WonderWijs

Kinderkoor WonderWijs o.l.v. Corinda van den Bos en Marielle Romeo
Muzikale begeleiding door Gerard de Waardt en Nicolette Nuijten.
Zie voor meer informatie de website: www.kinderkoorwonderwijs.nl.

Kinderkoor WonderWijs is een enthousiast kinderkoor dat leuke christelijke kinderliedjes zingt. Het koor heeft ruim 60 leden en treedt regelmatig op in kerkdiensten of verzorgings- of verpleeghuizen of werkt mee aan een concert.
De oefenavond is in principe iedere donderdagavond van 18.45-19.30 uur in de grote zaal van de Immanuëlkerk.
Het koor is bedoeld voor kinderen die op de basisschool zitten, vanaf 5 jaar. Van de kinderen uit groep 8 wordt aan het eind van het seizoen afscheid genomen.

Aan het begin van het seizoen en op de eerste donderdag in januari is er een kijkavond voor nieuwe leden. Zij kunnen zich dan inschrijven, mits er geen wachtlijst is. Het is dus niet de bedoeling dat er gedurende het seizoen kinderen komen kijken. Dit veroorzaakt teveel onrust tijdens de oefenavonden. Wil je wel graag eens komen kijken, wacht dan tot de eerstvolgende kijkavond. Je kunt ook vast een mailtje sturen naar wonderwijs@hotmail.com.

Sing for Joy

Sing for Joy is een gemengd koor uit Maassluis en staat onder leiding van Warner Fokkens.

Wij zijn een bruisend en enthousiast koor met een brede interesse voor allerlei liederen en stijlen. We verlenen regelmatig onze medewerking aan kerkdiensten binnen en buiten Maassluis. Daarnaast geven we concerten in samenwerking met andere koren, orkesten of prominente musici, zoals Jan Vayne en Cor Bakker. Neem eens een kijkje in onze agenda op onze website. Ook dit jaar weer verrassende optredens.

Ons repertoire is zeer gevarieerd. Naast kerkelijke liederen zingen wij ook wereldlijke nummers, zowel Nederlands- als Engelstalig.
Koor en dirigent Warner Fokkens willen graag de naam waarmaken! “SING FOR JOY”.

Staat het bovenstaande u aan, wilt u graag (mee)zingen, kom gerust eens vrijblijvend langs op een repetitieavond op woensdag van 20.00 – 22.00 uur in de Immanuëlkerk te Maassluis. Graag tot ziens als luisteraar of zanger!

Voor allerlei informatie over Sing for Joy is de site www.singforjoy.nl in de lucht. U kunt Sing for Joy per e-mail bereiken op info@singforjoy.nl.

Gospelkoor Happy Days

Wij zijn een Gospelkoor van de Protestantse gemeente te Maassluis, bestaande uit ongeveer 35 leden. Met als dirigent Benson Walch uit Den Haag. Aan de toetsen Niels de Jong.

Wij werken mee aan kerkdiensten, maar treden ook wel op in De Vloot, Driemaashave e.d.. Optredens buiten Maassluis hebben niet de eerste prioriteit, maar als er een mogelijkheid is, reizen wij af naar andere plaatsen. Wij hebben o.a. meegewerkt aan kerstnachtdiensten in Maasland en Spijkenisse.

Elke maandagavond repeteren wij in de Immanuëlkerk vanaf 19.45 uur tot 21.45 uur. Iedereen vanaf 17 jaar die wil zingen is van harte welkom.
Wij zingen o.a. liederen in de stijl van het Oslo Gospel Choir, maar hebben ook bekende liederen als Oh Happy Day, Amen en opwekkingsliederen.
Ieder nieuwjaar beginnen we met een etentje in een wokrestaurant en tegen het eind van het seizoen hebben we ook een uitje. Naast het zingen draait het ook om de gezelligheid en de saamhorigheid.

Kijk voor meer informatie en wetenswaardigheden op onze eigen site http://happydaysmaassluis.webs.com/
Ook zin gekregen om mee te zingen? Nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Neem voor inlichtingen contact op met Carola 010-5938688 of mail naar happydaysmaassluis@gmail.com

Laatst gewijzigd op 25 mei 2014.