Luisterdiensten

Komende zondagen noodzaken de maatregelen rond het Coronavirus ons ertoe om op alternatieve wijze samen te komen. Zodoende zal er elke week een uitgezonden kerkdienst plaatsvinden via Kerkomroep.nl en vanuit een 'lege' Groote Kerk

In deze 'luisterdiensten' gaan ds. Brouwer, ds. Schreuder en ds. van Belzen bij toerbeurt voor namens de drie wijkgemeenten: Koningshof, iona en Groote Kerk.

Op deze pagina vindt u steeds in de week voorafgaande aan de viering de printbare orde van dienst. Zo kunt u de dienst thuis zo goed mogelijk meebeleven. 

Elke week van 9.45 uur tot 9.58 uur verschijnt er via dit Youtubekanaal een online 'Kindervoorafdienst', voorafgaand aan de luisterdienst. Het verwerkingsmateriaal is onderstaand per zondag te downloaden. 

Beleef de diensten live mee via ons YouTube-kanaal Op dit kanaal wordt niet alleen geluid, maar ook beeld uitgezonden. U kunt ook meeluisteren via kerkomroep.nl. Vaste kerkradioluisteraars (via kastje) van iona en Koningshof worden automatisch overgeschakeld naar de Groote Kerk. Let op: de Kerkomroep was de laatste weken overbelast. Komt u er niet in? Probeer het dan via ons YouTube-kanaal.

 

Geef ook in deze tijd aan de collecte! Klik hier voor alle collectedoelen van deze maand.

Datum

Feestdagen

Tijd

Voorganger

Orde van dienst

Bijzonderheden/kindermateriaal

7-juni   10:00 ds. Brouwer

Print normaal/GROOT

Beleef Interactief

Bekijk hier de KinderVoorafDienst

Download kindermateriaal

14-juni   10:00 ds. Chris Schreuder Print normaal/GROOT  
21-juni   10:00 ds. J.A.H. Jongkind Print normaal/GROOT  
28-juni   10:00 ds. Fred Wijnhorst en ds. Chris Schreuder Print normaal/GROOT  

 

Eerdere vieringen 

Alle recente vieringen zijn terug te zien via ons Youtubekanaal

 

 

 

Laatst gewijzigd op 26 juni 2020.