Luisterdiensten

Komende zondagen noodzaken de maatregelen rond het Coronavirus ons ertoe om op alternatieve wijze samen te komen. Zodoende zal er elke week een uitgezonden kerkdienst plaatsvinden via Kerkomroep.nl en vanuit een 'lege' Groote Kerk. Op deze pagina vindt u steeds in de week voorafgaande aan de viering de printbare liturgie. Zo kunt u de dienst thuis zo goed mogelijk meebeleven. 

Live meebidden? Klik hier

Beluister de dienst live via ons YouTube-kanaal of de Facebookpagina Christen in Maassluis. Op deze kanalen wordt niet alleen geluid, maar ook beeld uitgezonden.

U kunt ook meeluisteren via kerkomroep.nl. Vaste kerkradioluisteraars (via kastje) van iona en Koningshof worden automatisch overgeschakeld naar de Groote Kerk. Let op: de Kerkomroep was de laatste weken overbelast. Komt u er niet in? Probeer het dan via ons YouTube-kanaal.

Tip: op de achterzijde van de liturgie is een kleurplaat bij het bijbelverhaal. Een leuke manier om jonge kinderen te betrekken bij een thuisviering!

Collecteren in een lege kerk?

Het is vrij lastig om de collectezak rond te laten gaan in een gemeente in verstrooiing - u ziet ons al aankomen met een collectezak op de stoep! Tegelijkertijd is geven deel van ons kerkelijk DNA. Daarom willen wij u online de mogelijkheid bieden om evengoed uw gaven te geven.

Klik hier voor de collectedoelen van deze zondag

15 maart terugkijken

Klik hier om de dienst van 15 maart terug te kijken.

 

 

 

Laatst gewijzigd op 3 april 2020.