Actueel

Op deze pagina vindt u actuele berichten over de Groote Kerk. Meer nieuws vindt u in de wekelijkse Zondagsbrief.

13 december 2019

VOORVERKOOP KERSTCONCERT GESTART

Op vrijdag 13 december 2019 zal in de Groote of Nieuwe Kerk te Maassluis een kerstconcert bij kaarslicht worden gegeven door het Christelijk Residentie Mannenkoor onder leiding van Aldert Fuldner. Verdere medewerking: Aarnoud de Groen, orgel en piano en Seajeong Kim, sopraan. Er is ook samenzang van bekende kerstliederen. Een unieke gelegenheid om in de met honderden kaarsjes verlichte kerk u voor te bereiden op het kerstfeest.De toegang is slechts € 10 en het concert begint om 20.00 uur.Vanaf nu kunt u al kaarten reserveren uitsluitend via evenementengrootekerk@gmail.com Eventueel zijn er, indien voorradig, op de concertavond ook nog kaarten te koop aan de kerk. Weest u er snel bij, want vol is vol.

Bijbelquiz 20 november 2019

aankondigingbijbelquiz_2019_002.pdf

Bazaar/rommelmarkt 14 september 2019

Voor de vijfde keer organiseert de evenementencommissie van de Groote Kerk een bazaar/rommelmarkt. Dit jaar is dat op 14 september en zoals altijd rondom de Groote Kerk. Er is een rad van avontuur met mooie prijzen en kramen waar allerlei artikelen te koop zijn. Er is ook een kofferbakverkoop. De prijs voor de huur van een plek is € 15 en opgave kan
via evenementengrootekerk@gmail.com. Tijdstip van bazaar/rommelmarkt van 10.00 tot 16.00 uur.

De organisatie kan nog vrijwilligers gebruiken. Achter in de kerk liggen lijsten om u in te schrijven als medewerker. Wellicht kunt u iets lekkers bakken voor de koffiehoek. Op de lijsten kunt u eventueel aangeven wat u wilt doen. Er is geen vaste inlever dag meer gepland maar mocht u spullen hebben die nog goed zijn dan kunt u altijd contact opnemen via eerder genoemd email adres. Laten we van dit eerste lustrum met zijn allen een groot feest maken. De netto-opbrengst is voor de kerk.

Afscheidscadeau ds. Tanghé