Welkom bij de wijkgemeente iona!

Wijkgemeente iona is ontstaan uit de samenvoeging van de protestantse wijkgemeenten Oost-De Ark en Centrum-Immanuëlkerk. De naam iona is in gebruik sinds de gezamenlijke startzondag in 2010. We bestaan uit zo'n 1.600 adressen, bijna 2.000 leden en er is gezamenlijk met wijkgemeente Koningshof een predikantenteam dat bestaat uit 3 fulltime predikanten. We komen iedere zondag bij elkaar in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5. Maar er is meer!

Nieuws week 27,28,29 en 30

Orde van dienst voor elke zondag online beschikbaar voor kerkradioluisteraars

Geen printer? Vraagt u dan een familielid of bekende: Klik hier voor de orde van dienst 

Zondag 14 juli 9.30 uur ds. D.W. Brouwer

Schriftlezingen: nog niet bekend. Collecten: 1. Diaconie (Algemene middelen), 2.Kerk (Plaatselijk pastoraat), 3. Kerk (Onderhoud gebouwen en apparatuur)Kind van de zondag: Thijmen van den Bos. Kinderen: Er is kinderoppas, kindernevendienst en jongerennevendienst. Kerkauto: u kunt op zondagmorgen bellen tot 8.30 uur naar de heer Leo Cats (tel. 5912367).

Zomerdrieluik: Onze Vader

De komende drie diensten dat ik voorga in iona / Koningshof zullen samen een drieluik vormen. In dit drieluik wil ik met jullie op ontdekkingstocht in het Onze Vader. Dit gebed, dat al eeuwen in de wereldwijde kerk gebeden wordt, is diep in ons hart verankerd. Maar weten wij wel wat wij bidden? Laat je op 14, 28 juli en 4 augustus verrassen en verrijken, zodat dit kerngebed nog dieper in je hart mag neerdalen. Ds. Pim Brouwer

 

Zondag 21 juli is er geen dienst in de Immanuëlkerk; gezamenlijke ochtenddienst in Koningshof.

Zondag 28 juli is er geen dienst in de Immanuëlkerk; gezamenlijke ochtenddienst in Koningshof.

Zondag 4 augustus is er dienst in de Immanuëlkerk; gezamenlijke ochtenddienst met Koningshof.

Zaterdag 29 juni en vrijdag 12 juli Oud Papier Actie wijkgemeente iona

Zaterdag 29 juni is er een containerinzameling van 9.00 tot 12.00 uur aan de Rembrandtlaan achter De Ark. Wij staan klaar om de kranten in ontvangst te nemen. Op vrijdag 12 juli is de maandelijkse inzameling met de kraak/perswagen in wijk Oost en de Oranjewijk. Tussen 18.00 en 20.30 uur worden de kranten opgehaald. Zorgt u dat ze klaar staan om 18.00 uur?

Een hartelijke groet van OPA bij De Ark

1

Laatst gewijzigd op 12 juli 2019.