Welkom bij de wijkgemeente iona!

Wijkgemeente iona is ontstaan uit de samenvoeging van de protestantse wijkgemeenten Oost-De Ark en Centrum-Immanuëlkerk. De naam iona is in gebruik sinds de gezamenlijke startzondag in 2010. We bestaan uit zo'n 1.600 adressen, 2.500 leden, 2 predikanten en komen iedere zondag bij elkaar in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5. Maar er is meer!

Nieuws week 33

Orde van dienst voor elke zondag online beschikbaar voor kerkradioluisteraars

Geen printer? Vraagt u dan een familielid of bekende: Klik hier voor de orde van dienst

Zondag 20 augustus 9.30 uur ds. M. van Leerdam - Afscheidsdienst. Gezamenlijke ochtenddienst in de Immanuëlkerk met wijkgemeente Koningshof. 

Kind van de zondagLukas Schreuder. Collecten: 1. Diaconie (Kinderen Zuid-India), 2. Kerk (Plaatselijk pastoraat), 3. Diaconie (Landbouwproject ds. Van Leerdam in Zimbabwe). Kinderen: Er is kinderoppas en kindernevendienst. Gedurende de vakantieweken is er geen jongerennevendienst. Kerkauto: u kunt op zondagmorgen bellen tot 8.30 uur naar de heer Leo Cats (tel. 5912367). 

Bij de morgendienst van zondag 20 augustus

Ongetwijfeld leest u in het gezamenlijk nieuws van iona en Koningshof meer over zijn afscheidsdienst, maar het is goed om hier ook even stil te staan bij het feit dat ds. Martijn van Leerdam ons gaat verlaten. Zeven jaren is hij in Maassluis werkzaam geweest. Het waren intensieve jaren, niet in de laatste plaats door de privé-omstandigheden van Martijn, Anna en Susanna. Vanaf deze plaats een woord van dank voor de samenwerking. Wij wensen de familie Van Leerdam een goede afscheidsdienst en alle goeds in hun nieuwe gemeente Osdorp – Sloten in Amsterdam – en uiteraard ook alle goeds in hun verdere persoonlijke leven!

Vrijdag 1 september Filmfeestje 

Meer informatie lees je hier.

Vrijdag 11 augustus en zaterdag 26 augustus Oud Papier actie iona

Veel mensen zijn nog met vakantie maar OPA gaat gewoon door met inzamelen. Op vrijdag 11 augustus is er de kraak/perswagen inzameling van 18.00 tot 20.30 in wijk Oost. Zorgt u ervoor dat de kranten om 18.00 uur buiten staan! Op zaterdag 26 augustus is de container open van 09.00-12.00 uur bij de Ark, Rembrandtlaan 2. Kaarten en postzegels sparen we ook nog steeds. Op zaterdag 12 augustus vertrekt het kamp weer naar Westelbeers waar 170 kinderen en leiding hopelijk weer een onvergetelijke week gaan beleven. OPA sponsort €700,00 voor dit mooie stukje jeugdwerk. Kinderen en leiding, we wensen jullie veel plezier deze week. Hartelijke groeten,Het OPA team.

Startzaterdag 23 september 2017

Meer informatie leest u hier.

Nieuwsbrief_iona_mei_2017

Platform van Kerken. Waar houden zij zich mee bezig? Dit leest u hier.

 

Laatst gewijzigd op 16 augustus 2017.