Welkom bij de wijkgemeente iona!

Wijkgemeente iona is ontstaan uit de samenvoeging van de protestantse wijkgemeenten Oost-De Ark en Centrum-Immanuëlkerk. De naam iona is in gebruik sinds de gezamenlijke startzondag in 2010. We bestaan uit zo'n 1.600 adressen, 2.500 leden, 2 predikanten en komen iedere zondag bij elkaar in de Immanuëlkerk, Lange Boonestraat 5. Maar er is meer!

Nieuws week 25

Orde van dienst voor elke zondag online beschikbaar voor kerkradioluisteraars

Geen printer? Vraagt u dan een familielid of bekende: Klik hier voor de orde van dienst

Zondag 25 juni 9.30 uur ds. W. Barendrecht - Goede Reis-dienst (m.m.v. kinderkoor WonderWijs)

Schriftlezingen: nog niet bekend. Kind van de zondag: Noa Romeo. Collecten: 1. Diaconie (Diaconaal Havenproject Rotterdam), 2. Kerk (Plaatselijk pastoraat), 3. Kerk (Onderhoud gebouwen en apparatuur). Kinderen: Er is kinderoppas, kindernevendienst en jongerennevendienst. Kerkauto: u kunt op zondagmorgen bellen tot 8.30 uur naar de heer Leo Cats (tel. 5912367). 

Goede reisdienst

Altijd zijn we onderweg, onderweg naar morgen. Aanstaande zondag staan we daar weer bij stil in de Goede reisdienst. Op reis, met vakantie, op weg door het leven. In deze dienst gaan drie kinderen, Simon, Xander en Olivier, vanuit de kindernevendienst over naar de jeugdnevendienst. Een nieuwe fase van hun leven begint met het nieuwe schooljaar, maar ook dus in de kerk. We verheugen ons erop dat het kinderkoor WonderWijs weer meewerkt aan deze dienst. WonderWijs heeft een drukke periode: 11 juni het dubbelconcert in Koningshof, en de week daarna was de opname voor een TV-uitzending in september. Aanstaande zondag dus de medewerking aan de goede reisdienst. Fijn dat zij te midden van alle drukte toch willen meewerken! Ik wens u en jullie allen een inspirerende dienst toe. Ds. Wim Barendrecht

Vrijdag 9 juni en zaterdag 24 juni Oud Papier Actie (OPA) bij De Ark / iona

Vrijdagavond 9 juni van 18.00 tot 20.00 uur is de papierinzameling met de kraakperswagen in Sluispolder – Oost en de Oranjewijk. Zet uw papier voor 18.00 uur buiten. De containerinzameling is op zaterdagmorgen 24 juni van 9.00 tot 12.00 uur bij De Ark. Uw papierbijdragen zijn van harte welkom. OPA bestaat deze maand 25 jaar (1992 – 2017). Bij een volgend bericht in de Kerkwijzer zal daar verder de aandacht op worden gevestigd en tevens bij de containerinzameling van 24 juni. Groet van de jubilerende OPA!

Stichting Wenzi en Actie Warm Hart

Nieuwsbrief_iona_mei_2017

Platform van Kerken. Waar houden zij zich mee bezig? Dit leest u hier.

Het laatste verslag van de kerkeraadsvergadering leest u hier.

Laatst gewijzigd op 21 juni 2017.