Busreis naar Kampen 2017

 

 

 

 

 

Let op: er zijn nog acht plaatsen beschikbaar!

Met de OCI bus naar Kampen !

Op zaterdag 13 mei 2017 organiseert de OCI de busreis naar Kampen

Nee, dit is geen “Kamper ui”. Daar is deze plaats bekend door geworden en wat dat inhoudt hoort u nog wel.

Kampen wordt wel het “Jeruzalem van het Noorden” genoemd, naar de vele kerken die daar te vinden zijn. Maar het is niet de bedoeling zo veel mogelijk kerken te bezoeken en er een soort religieuze estafette van te maken.

Twee kerken gaan wij bezoeken waar veel te zien, te beleven en te beluisteren is.

We zullen eerst van koffie en “iets erbij” genieten in de buurt van Kampen. We hebben dan tenslotte al een behoorlijk reis achter de rug.

In Kampen aangekomen gaan we de Broederkerk bekijken en natuurlijk ook het orgel. Een deskundige gids zal ons meenemen op onze tocht door dit kerkgebouw.

In een bijzaal van deze kerk kan de lunch gebruikt worden (op eigen kosten en van te voren opgeven). Er is tijd voor een vrije wandeling door het centrum van Kampen.

Daarna verzamelen wij ons bij de Bovenkerk, waar ook een deskundige uitleg gegeven zal worden. Het zal in dit kerkgebouw vooral op het hoofd- en koor-orgel toegespitst zijn. Onze beide organisten zullen in beide kerken op de orgelbanken plaatsnemen. Met samenzang zal ons bezoek aan de Bovenkerk en aan Kampen worden afgesloten

Het is de bedoeling dat wij om 08.00 uur vanaf de Immanuëlkerk vertrekken en we hopen rond 18.00 uur weer op dezelfde plaats terug te zijn.

De kosten voor deelname aan deze dag (exclusief lunch) bedragen € 37,50. Voor de lunch in de Broederkerk wordt € 10,00 gerekend

Opgeven: via de intekenlijsten in de hal van de Immanuëlkerk of op het emailadres van de OCI ocimaassluis@kabelfoon.net  en meteen gevolgd door overmaking van dit bedrag t.n.v. OCI – Maassluis op IBAN: NL05 FVLB 0635.80.3984 o.v.v. OCI-reis Kampen

Er zijn nog een aantal plaatsen over, want vol is vol !

Uw inschrijving is definitief na overmaking van de reissom

OCI Maassluis

 

Laatst gewijzigd op 8 mei 2017.