Zondagavondzangdiensten

Kalender 2020

 

Klik hier voor de data van de zondagavondzangdiensten in 2020

Toelichting

De zondagavondzangdiensten in de Immanuëlkerk zijn een begrip in Maassluis en omstreken. Zo'n zesmaal per jaar wordt er groots uitgepakt. Liefhebbers van muziek en zang komen in grote getalen naar de Immanuëlkerk. Om te luisteren naar één van de prachtige koren die Nederland rijk is. Om te luisteren naar het muzikale talent van bekende organisten en solisten. Maar vooral ook om uit volle borst mee te zingen.

Zo zijn organisten als Arjan Breukhoven, Martin Mans en Martin Zonnenberg vaak geziene gasten. Daarnaast is ook Jan Vayne een aantal maal bij Martin Mans aangeschoven.

Toch is het bovenal een dienst. Een dienst aan de Heer die we met onze muziek en zang lofprijzen. Een dienst waarin we onze talenten inzetten ter ere van Hem. Vandaar dat er een predikant voorgaat in deze diensten. Een predikant die aanspreekt en er in slaagt het Woord van God dichtbij de mensen te brengen. Bij mensen zoals u en ik. Die leven in deze tijd en in dit land. Ieder van ons, zo met onze eigen vragen en zorgen, maar voor God allen gelijk.

Weet u daarom van harte welkom. De aanvang is altijd om 19.00 uur, maar de voorzang begint om 18.50 uur. Kom op tijd, want de diensten zijn goed bezocht.

De orde van dienst wordt hier gepubliceerd.

 

Voor meer informatie

 

Dhr. Cor ’t Veld                          henniecor@gmail.com

 

Laatst gewijzigd op 11 januari 2020.