Sirkelslag Maassluis

Sirkelslag maassluis

Hallo allemaal,

Het nieuwe jaar is nog niet begonnen, en nu al mogen wij je uitnodigen voor de eerste Kamp-draait-door avond van 2017! Hieronder lees je alles over deze avond op vrijdag 3 februari, voor alle kinderen vanaf de 1e klas tot en met de 3e klas:

Kamp-draait-door/Sirkelslag Young (klas 1, 2 en 3)

Deze keer spelen we het supercoole interactieve spel: Sirkelslag Young.  We gaan de strijd aan met duizenden jongeren uit heel Nederland die op deze avond ook dezelfde opdrachten uitvoeren. Welke opdrachten dat precies zijn, blijft tot het laatste moment (ook voor ons als leiding) geheim. .

Sirkelslag begint om exact 19.30 uur. Zorg ervoor dat je 19:15 uur aanwezig bent want het is live ! Om 22.00 uur is het spel officieel afgelopen, maar wij gaan nog even door met ons feestje; kamp-DJ's draaien nog een paar vette platen voor ons, tot het feest om 22:30 uur toch echt is afgelopen.

Het belooft zoals altijd weer een geweldige avond te worden. Natuurlijk komen al je kamp- vrienden en -vriendinnen, maar ook vrienden die niet op kamp gaan (maar wel in klas 1, 2 of 3 van het Voortgezet Onderwijs zitten) zijn van harte welkom dus neem gerust andere mensen mee! Gebruik onderstaande link om je aan te melden zodat we een idee hebben wie en hoeveel er komen.

Kamp-draait-door/Sirkelslag Young (klas 1, 2 en 3)

vrijdag 3 februari

19.30 - 22:30 uur

Immanuelkerk, Lange Boonestraat 5, Maassluis