Vakantie Bijbel Woensdag

Zit jij op de basisschool en heb je zin om in de herfstvakantie iets leuks te beleven ? Kom dan in oktober naar de Vakantie Bijbel Woensdag (VBW) in de Immanuelkerk.

De hele dag is daar van alles te doen: lekker zingen met een gave band, iets moois maken in de knutselruimtes, een poppenkastverhaal, pannenkoeken eten, knabbel en babbel (samen praten over dingen die voor jou belangrijk zijn, en ondertussen lekker een chippie eten), een mega groot spel, een Bijbelverhaal waarin jij zelf mag meedoen, kortom: een hele toffe dag voor jou en al je vrienden en vriendinnen. Het thema van dit jaar is: té gek !

Ben je nog nooit in de (Immanuel-)kerk geweest ? Geeft niks, de VBW is er voor alle kinderen van Maassluis. Inschrijven vooraf mag, maar hoeft niet. Jij komt toch ook ?!

Informatie is verkrijgbaar bij Magda Poot, tel.nr. 010-5928022 of per e-mail: mmb@kabelfoon.net

 

Medewerkers gezocht!

We zijn voor de VakantieBijbelWoensdag nog op zoek naar mensen die mee willen helpen de kinderen te begeleiden bij het knutselen, gespreksgroepjes, limonade rond brengen etc. Dus, moeders, vaders, maar ook tieners, jongeren, opa’s en oma’s, we kunnen jullie goed gebruiken! Heb je zelf kinderen onder de 4 jaar, dan kun je die gewoon meebrengen, want er wordt gezorgd voor oppas. Op 16 oktober is er een bijeenkomst waarin je meer te horen krijgt over het programma en kunt aangeven wat je leuk vindt om te doen.

Tip: je kunt deze dag ook doen als maatschappelijke stage voor school!

Voor meer informatie, bel Petra Bos: 010-5917623 of mail: peetbos76@gmail.com