Jong!

Dit is de startpagina van Jong! van iona en Koningshof. Er gebeurt hier van alles voor kinderen en jongeren. Op het gebied van jeugdwerk werken iona en Koningshof intensief samen.

Catechese - geef je op!

Begin oktober ontvangen alle jongeren een uitnodiging voor catechese. Uitnodiging gemist? Geen probleem: je mag je gewoon opgeven. Doe je weer mee? Dan kom je in dezelfde groep als de vorige keer. Bij het menu "catechese" (zie hiernaast) vind je meer informatie.

Overzicht jeugdwerk:

Misschien wel het meest bekend in Maassluis is het christelijk kampwerk. Maar je kunt ook denken aan de catechese, voor kinderen van de basisschool en de middelbare school. In het najaar van 2011 zijn we bovendien van start gegaan met twee inloopactiviteiten voor jongeren tussen 13 en 19 jaar oud: Younight en open huis 16+.

Vanouds zijn er bovendien twee grote groepen vrijwilligers die zorgen voor de kinder- en jeugdnevendienst tijdens de kerkdiensten in beide gebouwen (de Immanuelkerk en Koningshof). In beide kerkgebouwen zijn er soms jongerendiensten, die door en voor jongeren worden georganiseerd.

Tenslotte zijn er ook enkele activiteiten die samenhangen met de tijd van het jaar. Daarbij kun je denken aan de Rozenactie voor eindexamenkandidaten, en het kinderkerstfeest

Vragen of meer informatie gewenst over het jeugdwerk?

Bel of mail (klik op de naam) de jeugdouderling:

wijkgemeente Koningshof: Ruud Fortuin - tel. 010 5928919

wijkgemeente iona: Art van Toor

 

Laatst gewijzigd op 18 november 2017.