Gemeente-picknick

De gemeente-picknick 5 augustus in 2018

De hittegolf is (gelukkig) voorbij maar het blijft de komende weken nog volop zomer in Maassluis. En wat is er nu heerlijker dan op een vrije zondag samen met je gezin, je familie of, doe eens gek, met de hele gemeente te gaan picknicken! Voor onze nieuwe dominee Pim en zijn gezin een leuke manier om de gemeenteleden te leren kennen, en andersom!
Ontmoeting, zon en samen een maaltijd met elkaar delen. Daar krijg je weer nieuwe energie van. Misschien levert het mooie gesprekken op, of nieuwe ideeën. Onverwacht leuke ontmoetingen met gemeenteleden uit de ‘andere’ kerk of gewoon iemand van de eigen kerk die je niet zo vaak ziet. Kortom: redenen genoeg om aan te sluiten bij deze ongetwijfeld reuze gezellige gemeente-picknick !

Wat, hoe en waar?
Op zondag 5 augustus na de gezamenlijke kerkdienst van Iona en Koningshof  (in de Immanuelkerk) in het parkje achter de Zuidvliet in het centrum van Maassluis (zie hier).
De bedoeling is dat iedereen iets lekkers meeneemt (broodjes, salade, fruit, iets te drinken enz.) voor net iets meer personen als waar je zelf mee bent. Ook een kleedje om op te zitten is handig. Indien een stoeltje nodig is, deze zelf meenemen. Omdat wij graag goed voor onze aarde zorgen willen we plastic borden en bestek zoveel mogelijk vermijden. Neemt allen uw eigen bord, beker en bestek mee.
Opgeven is niet nodig, iedereen is welkom.
Wij hopen op een gezellig samenzijn met jong en oud !