STARTZATERDAG 14 september 2019 voor IONA en KONINGSHOF

Doe gezellig mee met de startzaterdag van Iona en Koningshof. Ook dit jaar zijn er weer volop activiteiten voor jong en oud. De activiteiten starten op verschillende tijdstippen en plaatsen in de middag van 14 september. Na afloop ontmoeten we elkaar in het muzikaal kerkcafé onder het genot van een drankje en een nootje om elkaars verhalen te horen. Dit muzikaal kerkcafé is in de Immanuëlkerk, vanaf 17:00 uur. Aansluitend (start rond 18.30 uur) is er ook nog een heus (warm en koud) buffet. Voor de kinderen die dat willen is er een kindermenu. Dit graag vooraf op het inschrijfformulier aangeven. De avond sluiten we rond 20.15 uur af.

Kosten: Meedoen aan de startzaterdag is gratis maar er moeten natuurlijk wel onkosten gemaakt worden voor deze dag. Daarom staan er bij alle activiteiten en het buffet collectebussen waarin u een vrijwillige bijdrage kunt doen. Zo kunnen we ervoor zorgen dat we deze feestelijke dag jaarlijks kunnen blijven organiseren.

Vrijwilligers: zonder vrijwilligers kunnen we deze dag niet organiseren. Op het formulier kunt u aangeven of u wilt helpen en ook waarbij. Wij zoeken teamcaptains voor bij de activiteiten, barmedewerkers en buffetmedewerkers. Aan het einde van de dag zoeken we vrijwilligers die mee willen helpen met opruimen. Velen handen maken licht werk !

Jaap Poldervaart (06-53718822), Art van Toor (06-29280453), Jan Dirk Renes (06-42057404), Dirk van der Eijk (06-20403200).

Let op: De mensen die zich hebben ingeschreven en hun emailadres hebben ingevuld worden per email op de hoogte gehouden.

Bij voorkeur digitaal inschrijven. Klik hier om je in te schrijven

Dit kan via de pknmaassluis.nl of via Facebook.

De volgende activiteiten zijn er georganiseerd waar u zich voor kunt inschrijven:

Laatst gewijzigd op 20 juli 2019.