40 dagelijkse bezinningsmomenten

Leuk nieuws!

Dit jaar krijgen we een digitale veertigdagen kalender! De kalender ontvang je rechtstreeks op je smartphone via WhatsApp. Alle deelnemers krijgen tijdens de veertigdagentijd (17 februari tot 4 april) dagelijks een bericht toegestuurd. Dit kan een overdenking zijn, een gedicht, maar ook een wandeling of een recept. Doe ook mee en laat je inspireren. Kijk voor meer informatie op www.pknmaassluis.nl/40dagen of klik op de onderstaande knop.

Petrus, het blad van de landelijke PKN geeft ook gratis 40 dagentijd kalenders uit. Wij hebben er vast 150 besteld voor Maassluis. Interesse? Neem contact op met Martien van Gelderen (010-5912457), hij bezorgd ‘m graag bij jou thuis. Hierin ook een inlegvel over ons lokale goede doel. Meer weten? Kijk op de website van Petrus.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Oud Papier Actie Iona

DOE ONS EEN PLEZIER MET UW OUD PAPIER Oud Papier Actie (OPA) bij De Ark (wijk IONA / Immanuëlkerk) Ook in 2021 zijn er twee

Lees verder...
algemeen

Inzameling Voedselbank 19 dec.

Maassluis-breed wordt op zaterdag 19 december 2020 goederen ingezameld voor de Voedselbank. (Samenwerking Buurtpreventie Maassluis, Kerken, Voedselbank) Algemene Verzamelpunten en bij de Immanuelkerk (11:00 –

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).