50 tafels gezocht!

50 tafels is onderdeel van project Eat2meet Maassluis

nog 34 tafels te gaan!

Tof dat je mee wilt doen met ons project 50Tafels. 50 ontmoetingen met 50 vluchtelingen hier in jouw stad, ook aan jouw tafel.

Wat gaan we doen?

Sinds 18 januari verblijven er op hotelboot ‘Lady Anne’ tijdelijk zo’n 70 vluchtelingen in Maassluis. Zij willen graag in contact komen met bewoners van onze mooie stad. Wij vinden het belangrijk dat zij zich thuis gaan voelen in ons land en in onze stad. Het is ontzettend waardevol om mensen te ontmoeten en levens te delen die normaal gesproken zo ver van elkaar af staan. Wie weet welke bijzondere verbindingen er ontstaan?

Hoe werkt het?

Via onderstaande formulier geef je je op om jouw tafel beschikbaar te stellen. Vervolgens wordt je door de coördinator in contact gebracht met een vluchteling die jou graag wil leren kennen. De datum wordt z.s.m. bekend gemaakt. Je kookt wat lekkers en de deurbel gaat… Zo simpel is het. Geniet ervan met elkaar!

WOS.nl - Vluchtelingen komen over een week naar hotelboot Maassluis
De opvangboot ‘Lady Anne’ bij aankomst in Maassluis

50Tafels is een initiatief van de Protestantse Kerk van Maassluis en is onderdeel van project Eat2Meet Maassluis.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Projectinfo PGM 3.0

Het huishoudboekje van de Protestantse Gemeente Maassluis is voor de nabije toekomst niet op orde. De inkomsten dalen en de uitgaven stijgen. We kunnen er

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).