Back to (bijna) normal!

Versoepelingen Covid19 maatregelen september 2021

We zijn blij te kunnen melden dat er opnieuw versoepelingen doorgevoerd kunnen worden met betrekking tot de Coronamaatregelen. We volgen hierbij steeds de landelijke PKN-richtlijnen. Vanaf 3 oktober zijn er de volgende wijzigingen in de PGM:

  • Anderhalve meter is niet langer verplicht. Wel vragen we om gepaste afstand te blijven houden – geef elkaar de ruimte!
  • In de kerkzaal is er een gereserveerd vak voor hen die wél de anderhalve meter willen houden. Voorlopig blijven we van aanwijzers gebruik maken om dit in goede banen te leiden.
  • Het maximum aantal bezoekers vervalt, vooraf reserveren is niet meer nodig.
  • Er zal geen Coronacheck zijn bij de deur.
  • Koffiedrinken na de dienst is weer terug! Wel proberen we bewegingen daar te beperken.
  • Wees verstandig: blijf met klachten thuis en desinfecteer je handen bij de ingang.
  • Goede ventilatie is voor deze versoepelingen een basisvoorwaarde. Houd er daarom rekening mee dat je ‘op de tocht’ kan zitten, zeker als de temperaturen dalen.

In Koningshof zal de koffie voorlopig in de kerkzaal zelf genuttigd worden, omdat voor het theater andere regelgeving geldt. In de Groote Kerk zijn bovenstaande zaken al vanaf zondag 26 september van kracht, de rest van de PGM volgt een week later.

We zijn blij weer naar een relatief normale situatie terug te keren. Tegelijkertijd beseffen we ons dat sommigen deze versoepelingen spannend zullen vinden. We vragen je dan ook om goed op elkaar te letten en elkaars grenzen te respecteren. Oftewel: geef elkaar de ruimte!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Groei!

Kerkapp online!

Na een lange aanloop zijn we blij te melden dat wij als kerk vanaf gisteren de trotse eigenaars zijn van een eigen app! De app

Lees verder...
iona

Startzondag!

Komende zondag is er een feestelijke startdienst in de Immanuelkerk. In deze dienst zullen we ook afscheid nemen van Annelies Nijman en tegelijkertijd Maarten van

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).