Hoe kunnen we je bereiken?

Om op een goede manier met elkaar in contact te blijven werkt de Protestantse Gemeente Maassluis aan een toekomstgericht communicatieplan. Hoe kunnen we jou het beste bereiken? Laat het ons weten en vul onderstaande vragenlijst in. De (anonieme) vragenlijst duurt ongeveer 5 minuutjes en geeft ons waardevolle informatie. Dank voor je tijd en inzicht!

Tip: ken je iemand voor wie deze digitale vragenlijst onbereikbaar is? Wees dan eens telefonisch enqueteur – bel of ga langs en vul samen de enquete in. Nog gezellig ook! Papieren versies zijn in de maand juni beschikbaar in de Immanuelkerk en Groote Kerk. Je kunt ze hier zo nodig zelf uitprinten en bij ons inleveren.

Word lid van onze appgroep!

Mocht je het leuk vinden om meer te horen over de ontwikkelingen rond ons communicatiebeleid, schrijf je dan in voor onze appgroep “Info en Inspiratie PGM”. Ga met je smartphone naar https://www.pknmaassluis.nl/blijfopdehoogte of scan QR-code. Hier ontvang je geregeld inspirerende of informatieve updates over onze kerk. Zodra onze eigen Kerk-app beschikbaar komt, ontvang je hier een uitnodiging om de app te installeren.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Koningshof

Bakkie Troost

Elke Maandagmorgen van 9.30 – 11.30 in de Immanuelkerk Zie hier de uitnodiging: https://pknmaassluis.nl/koningshof/bakkie-troost/

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).