Kinderkerstfeest 2020

Musical ‘De Wonderstal’ | 24 december om 16:30 uur uitzending

Zoals ieder jaar vieren we met elkaar in Maassluis het Kinderkerstfeest. Dit jaar was het even afwachten welke coronamaatregelen er op dat moment gelden – maar we zijn blij te kunnen melden dat we door gaan!

Musical

Na het daverende succes van vorig jaar zal musical ‘De Wonderstal’ nogmaals worden opgevoerd, nu volop geactualiseerd met de Covid-19 situatie. Het verhaal van de tocht naar Bethlehem en de geboorte van Jezus wordt weer in een prachtig muzikaal, modern en ontroerend jasje gestoken door ds. Pim Brouwer.

Coronaproof

Vanwege de nieuwe lockdown is de musical helemaal digitaal gegaan. Het podium van de Immanuelkerk heeft plaatsgemaakt voor een vreemd groen scherm… Door de magie van dit scherm konden de kinderen in kleine groepen los van elkaar oefenen en tóch samen spelen. Hoe dat precies ging… Dat ziet u kerstavond! We zijn trots dat we ondanks deze vreemde tijd toch het prachtige verhaal van Kerst bij jullie thuis kunnen brengen. Veel kijkplezier!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Inzameling Voedselbank 19 dec.

Maassluis-breed wordt op zaterdag 19 december 2020 goederen ingezameld voor de Voedselbank. (Samenwerking Buurtpreventie Maassluis, Kerken, Voedselbank) Algemene Verzamelpunten en bij de Immanuelkerk (11:00 –

Lees verder...
algemeen

Kerstnachtdienst 2020

Als er één dienst is waarin de pijn van de Covid-19 situatie voelbaar moet zijn, is het deze dienst wel. Onmogelijk maar waar: we zullen

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).