Week van Gebed

Ook dit jaar bidt en gelooft Maassluis samen. Welkom bij de Week van Gebed 2021!

Natuurlijk ziet ook deze week er anders uit dit jaar. Toch kun je ook dit jaar veel inspirerende ontmoetingen bijwonen. We zetten ze graag voor je op een rijtje.

Update 20 januari: wegens de avondklok gaat de live viering op zaterdag vanuit de APP niet door. Deze wordt vervangen door een ZOOM-viering op dezelfde tijd. Klik hieronder op de zaterdag voor meer informatie.

Startviering - Geroepen door God

Zondag 17 januari 10:00 uur

Samen online vieren vanuit de Ark

Verschillende voorgangers zijn op 17 januari aanwezig in de Ark om daar de dienst te begeleiden. Muzikaal is deze dienst een videocompilatie van liederen vanuit de verschillende kerkgebouwen.
Kijk live mee

Meer informatie over de vieringen doordeweeks vind je hieronder. Klik op de dag en tijd om deze te openen.

Het Leger des Heils zend deze maandag om 19:30 uur een gebedsviering uit. Klik op de afbeelding om deze viering live mee te beleven via de Facebookpagina van ons Korps.

Sluit deze avond aan bij het gebed via de website van de EGMA. Klik op de afbeelding om naar onze website te gaan.

Deze interactieve gebedsbijeenkomst vanuit de Ark vindt plaats via ZOOM. Iedereen is van harte uitgenodigd om thuis mee te bidden. Klik op de foto om direct naar de meeting te gaan, of gebruik in ZOOM de volgende gegevens:

Meeting ID: 918 9407 7856
Passcode: 465989

Tip: log op tijd in!

Om 19:30 uur zijn de eerste 30 bezoekers welkom in de Groote Kerk. Na een korte viering volgt een biddende stiltewandeling door Maassluis. Deze dienst is ook online mee te maken (wandel mee in je eigen buurt!). Klik hiervoor op de foto om naar het Youtubekanaal van de PKN Maassluis te gaan.

Elke week ben je welkom om mee te bidden voor Maassluis. Met deze wandeling kun je het hele jaar door de eenheid ervaren. De wandeling start om 9:00 uur, dit keer bij de Immanuelkerk. Aanmelden niet verplicht.

Meer informatie: Karen – 0626680675

Vanuit de Bethelkerk bidden we samen. Klik op de afbeelding om deze dienst te  volgen via kerkdienstgemist.nl

Zaterdagavond om 19:30 uur zou er een samenkomst zijn in de Petrus en Paulusparochie. Maar ja, avondklok. Toch hopen we jullie te zien via ZOOM. Klik op de foto om direct naar de gebedsontmoeting te gaan of gebruik onderstaande gegevens om in te loggen.

Meeting ID: 854 2069 8073
Passcode: blijfinmij

 

We sluiten deze week digitaal samen af in het Kompas. Klik op de afbeelding om de gebedsviering daar live mee te beleven via ons Youtubekanaal. Live meebidden kan: laat je gebeden achter in de live-chat op Youtube of via WhatsApp. Je kunt je gebeden opsturen naar het nummer: 06-43353447. En oh ja! Leg een lepeltje zout klaar!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).