Paaschallenge 2021

QR-wandelspel: Vind je Weg door Jeruzalem

Ben jij tussen de 10 en 18 jaar?? Doe dan mee met de PaasChallenge 2021! Een QR-wandelspel door Maassluis waarbij jij een ‘tegenstander’ van Jezus bent. Jij weet alleen niet welke rol je hebt en maar je moet dit wel raden. Tijdens de wandeling moet je proberen je rol zo goed mogelijk te spelen: Waarom is de weg die Jezus gaat een probleem voor jou? Met de QR-codes onderweg ontdekken jullie steeds wat de opdracht is. Dit kan in de vorm van een filmpje, puzzel, opdracht of audioboodschap zijn.

De PaasChallenge is coronaproof. Je wandelt in kleine groepjes of met het hele gezin.

Wanneer?
Je kiest zelf het moment tussen Goede Vrijdag 2 april 10.00 uur en Tweede Paasdag 5 april (21.00 uur). Zo voorkomen we drukte.

Voor wie
De PaasChallenge 2021 is speciaal gemaakt voor jongeren tussen de 10 en 18 jaar, maar iedereen met een smartphone zal er plezier aan beleven. Voorkennis is niet vereist, iedereen is van harte welkom. Het spel duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur en is helemaal gratis!

Aanmelden
Meld je snel aan bij Edwin van Leeuwen via de QR-code of via  0638606465 (Whatsapp).
Je kunt de materialen daarna ophalen in de week voor Pasen van maandag tot en met donderdag tussen 18.00 uur en 20.30 uur bij Lianne van Middelkoop-Vlendre, Spechtstraat 112 of bij Jaapwillem Poldervaart, Pauluspotterstraat 16.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Kledingactie

Op zaterdag 24 april 2021 Kledinginzameling voor Kledingbank Maassluis en Dorcas ( van 10:30 – 12:30 )Inzamelpunt: Voedselbank Maassluis P.J. Troelstraweg 6

Lees verder...
algemeen

GEBEDSWANDELING

Toen ds. Mark Bot 2 jaar terug met Stichting ” Open Doors” in Azië was, kwam hij in aanraking met gebedswandelingen en heeft dat ook

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).