Predikant gezocht!

De Protestantse Gemeente van Maassluis is op zoek naar een:

EEN MOOI MENS
die als predikant fulltime met ons op wil lopen

Wij van wijkgemeentes  Koningshof en iona zijn op zoek naar een mooi mens die samen met ons vorm wil geven aan de kerk van nu en de toekomst. Iemand die zich thuis voelt bij nieuwe vormen van kerk zijn en die het als een uitdaging ziet om na te denken over hoe we een gastvrije kerk kunnen zijn voor jong en oud.

We zijn een actieve gemeente die Gods liefde tastbaar wil maken in onze stad en wereld. We zijn ook een zoekende gemeente naar hoe we kerk kunnen zijn in een sterk veranderende tijd. Zou jij ons daarin willen inspireren en voorgaan? Klik hier voor meer informatie.

JE KOMT ALS GEROEPEN!

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Koningshof

Oud Papier Actie

Zaterdag 30 september 2023, tussen 10:00 en 12:00 uur, is de volgende oud papier actie van wijkgemeente Koningshof. We verzamelen oud papier, kranten, reclamefolders, karton,

Lees verder...
iona

Enquête catechese

Beste ouders van kinderen/jongeren uit de wijkgemeentes iona/Koningshof, Wij zijn door wijkgemeente Groote Kerk benaderd of wij willen aansluiten bij de voorgenomen samenwerking op het

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).