Versoepelingen juni

Zoals u waarschijnlijk al op het nieuws vernomen had zijn er nieuwe landelijke versoepelingen. We zijn blij te kunnen melden dat dit ook voor ons meer vrijheid betekent in het kerkelijk leven.

Vanaf komende zondag:

  • Zijn er in de Groote Kerk en Immanuelkerk 135 bezoekers welkom (15% capaciteit). De bekende aanmeldprocedures en afstanden blijven gehandhaafd.
  • In de diensten van iona/Koningshof mag in de kerkzaal weer meegezongen met één lied per dienst. Zingen doen we op ‘praatniveau’, dus helaas nog niet uit volle borst. In de dienst wordt aangegeven om welk lied dit gaat.
  • In de Groote Kerk worden de versoepelingen onvoldoende geacht worden om prettig en verantwoord te zingen. We kijken uit naar verdere versoepelingen, zodat ook hier snel weer gezongen zal kunnen worden.

Heropening Koningshof en openluchtdienst

Ook Theater Koningshof zal op korte termijn weer heropenen voor onze diensten. De verwachting is dat op 22 augustus de eerste dienst in de kerkzaal gehouden wordt. Tot die tijd zullen er vanaf 20 juni tweewekelijks koffiemiddagen georganiseerd worden in Koningshof. Deze vinden plaats tussen 14:30 – 16:30 uur. Iedereen is hier welkom, ook andere wijken!

Op zondag 15 augustus vind er een (interkerkelijke) openluchtdienst plaats achter theater Koningshof. Hierover volgt snel meer informatie.

Bekijk alle COVID-berichten hier.

Meld je nu aan voor komende zondag:

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Koningshof

Bakkie Troost

Elke Maandagmorgen van 9.30 – 11.30 in de Immanuelkerk Zie hier de uitnodiging: https://pknmaassluis.nl/koningshof/bakkie-troost/

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).