Welkom terug!

Zondagse diensten

We zijn blij te kunnen melden dat de kerkdiensten weer opengesteld zijn voor bezoek. Vanaf 6 februari zijn er in alle drie de gebouwen weer diensten. Wel blijven een aantal bekende coronaregels van kracht: 1,5 meter, mondkapjes bij verplaatsingen en het dringende verzoek thuis te blijven bij klachten. Ook zingen we nog ingetogen. Na de dienst is er gewoon weer koffie en thee, maar voor dit onderdeel van ons zondagse vieren zijn we gebonden aan de QR-code. We hopen jullie snel weer te zien.

Overige activiteiten

Ook andere activiteiten gaan weer van start: de gesprekskringen, Bakkie Troost, de Soda-maaltijden en de verschillende jeugdgroepen. Ook de Stilteruimte opent haar deuren weer vanaf 3 februari, en is elke week van donderdag tot zaterdag geopend tussen 10:00 uur en 16:00 uur. In Koningshof gaan de koffieochtenden weer van start op 9 februari. Houd voor de maatregelen per activiteit de Kerkwijzer in de gaten.

Kortom: genoeg mogelijkheden elkaar weer te ontmoeten! We hopen elkaar snel weer te zien.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Projectinfo PGM 3.0

Het huishoudboekje van de Protestantse Gemeente Maassluis is voor de nabije toekomst niet op orde. De inkomsten dalen en de uitgaven stijgen. We kunnen er

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).