Winterlockdown 19 december

Voor wie de persconferentie op 19 december gevolgd hebben zal het geen verrassing zijn – ook de kerk moet weer “op slot.” Op zondag 19 december vonden de laatste diensten met bezoekers plaats van dit jaar. Vanaf 24 december zijn alle diensten weer online mee te beleven via de bekende kanalen (Youtube en Kerkomroep). Iona en Koningshof pakken de diensten weer gezamenlijk op vanuit de Immanuelkerk en ook vanuit Groote Kerk. Voor iedereen is het weer schakelen, maar we vertrouwen erop dat we ook op deze wijze op inspirerende wijze samen kerk mogen blijven beleven.

Tip: denk in deze tijd ook eens aan de eenzamen bij je in de buurt. Misschien een idee om (op veilige afstand) samen naar de kerk te kijken?

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Projectinfo PGM 3.0

Het huishoudboekje van de Protestantse Gemeente Maassluis is voor de nabije toekomst niet op orde. De inkomsten dalen en de uitgaven stijgen. We kunnen er

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).