Groei! > Kerkapp online!

Kerkapp online!

Na een lange aanloop zijn we blij te melden dat wij als kerk vanaf gisteren de trotse eigenaars zijn van een eigen app! De app is te downloaden in zowel de Playstore als de Appstore. Je kunt de app installeren op je smartphone of tablet. Via deze app kunnen we actuele informatie met je delen, maar kun je ook gemeenteleden ontmoeten en reageren op elkaars berichten. Het zal een belangrijk beginpunt worden voor alle informatievoorziening en gemeenteleven van de Protestantse Gemeente Maassluis. Installeer hem nu!

We introduceren de app graag aan je. Daarom hebben we twee video’s opgenomen waarmee we je stap voor stap door de installatie en werking van de app heenpraten. Ook is er een document waar je alles nog eens rustig kunt nalezen. Klik hieronder op introductie om deze video’s te bekijken, of klik (op je mobiel/tablet!) hieronder direct op installeren om te beginnen.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Immanuëlkerk Maassluis
algemeen

Gemeente avond

Op dinsdagavond 28 september a.s. zal er een gemeenteavond worden gehouden, waarvoor alle gemeenteleden van de Protestantse Gemeente te Maassluis (PGM) zijn uitgenodigd. Op deze

Lees verder...
iona

Startzondag!

Komende zondag is er een feestelijke startdienst in de Immanuelkerk. In deze dienst zullen we ook afscheid nemen van Annelies Nijman en tegelijkertijd Maarten van

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).