Groei! > Kerkapp online!

Kerkapp online!

Na een lange aanloop zijn we blij te melden dat wij als kerk vanaf gisteren de trotse eigenaars zijn van een eigen app! De app is te downloaden in zowel de Playstore als de Appstore. Je kunt de app installeren op je smartphone of tablet. Via deze app kunnen we actuele informatie met je delen, maar kun je ook gemeenteleden ontmoeten en reageren op elkaars berichten. Het zal een belangrijk beginpunt worden voor alle informatievoorziening en gemeenteleven van de Protestantse Gemeente Maassluis. Installeer hem nu!

We introduceren de app graag aan je. Daarom hebben we twee video’s opgenomen waarmee we je stap voor stap door de installatie en werking van de app heenpraten. Ook is er een document waar je alles nog eens rustig kunt nalezen. Klik hieronder op introductie om deze video’s te bekijken, of klik (op je mobiel/tablet!) hieronder direct op installeren om te beginnen.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Teveel

Bij Marcus 6:30-44: Toen hij uit de boot stapte, zag hij een grote menigte en voelde medelijden met hen, omdat ze leken op schapen zonder

Lees verder...
Koningshof

Oud Papier Actie

Zaterdag 25 februari 2023, tussen 10:00 en 12:00 uur, is de volgende oud papier actie van wijkgemeente Koningshof. We verzamelen oud papier, kranten, reclamefolders, karton,

Lees verder...
algemeen

PIZZA EN ZO

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar, schuif dan gezellig aan en praat met ons mee over de toekomst van de kerk. Hoi!Op dit

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).