Groei! > Kerken in het park

Kerken in het park

Het afgelopen jaar herontdekten velen van ons de natuur. Het is de plek om tot rust te komen of te ontspannen. Deze zomer volgen ook de kerken dit voorbeeld. Als onderdeel van het zomeractiviteitenprogramma van Theater Koningshof hebben drie kerkgemeenschappen de handen in één geslagen om samen een mooi evenement te organiseren voor onze stad. En dat doen we met waar we goed in zijn: samen zingen en bidden. Theater Koningshof, de Rooms Katholieke Parochie, NGK de Ark en de Protestantse Gemeente Maassluis nodigen u van harte uit om dit feest met ons mee te beleven. Voorgangers in de dienst zijn Charles Duijnstee (RKK) en Pim Brouwer (PGM). Voor kinderen tot 4 jaar is opvang beschikbaar. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Immanuelkerk. Het aantal bezoekers is helaas ook buiten beperkt, daarom raden we u aan hieronder een gratis ticket te reserveren. Kom ook en beleef deze ochtend op ontspannen wijze de waarde van samen zingen, luisteren en bidden.

Aanmelden

Fijn dat je wilt komen naar de interkerkelijke openluchtdienst op 15 augustus. Vanwege de COVID-situatie vragen we je om ons te laten weten dat je komt. De (gratis) kaartverkoop is op 15 juli gestart. Met dit toegangsbewijs ben je verzekerd van een plek.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).