Groei! > Kerstmusical 2022

Kerstmusical 2022

De beste herder ooit

“Tabitha houdt niet van het huishoudelijke werk thuis. Ze is het zat dat ze altijd de afwas moet doen. Ze droomt ervan om schaapsherder te worden. Als ze niet hoeft te werken speelt ze samen met haar vriendje Nathan met haar knuffelschapen in de stal naast haar huis en jaagt knuffelwolven en knuffelleeuwen weg. Maar dat is nou niet bepaald spannend. Daarom besluiten ze op avontuur te gaan. Ze vermommen zich als schaap om te kijken wat haar vader die herder is toch uitspookt op het veld. Ze konden nooit vermoeden wat er die nacht zou gebeuren…”

Ook dit jaar gaan we weer hard met elkaar aan de slag om met elkaar een pracht van een musical neer te zetten. Ds. Pim Brouwer schreef een musical met nieuwe liedjes en grappige scenes. En jij kunt meespelen en/of meezingen! Dus ben je tussen de 7 en 14 jaar oud? Geef je dan op via onderstaande links!

Repetitiemomenten:

  • zaterdag 19 november, 14:00-16:00 (rolverdeling en kennismaking)
  • Zaterdag 26 november, 14:00-16:00
  • Zaterdag 10 december, 14:00-16:00
  • Zaterdag 17 december, 14:00-16:00
  • Vrijdag 23 december, Generale repetitie (+-16:00 uur) en Opvoering (19:00 uur)

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

algemeen

Teveel

Bij Marcus 6:30-44: Toen hij uit de boot stapte, zag hij een grote menigte en voelde medelijden met hen, omdat ze leken op schapen zonder

Lees verder...
Koningshof

Oud Papier Actie

Zaterdag 25 februari 2023, tussen 10:00 en 12:00 uur, is de volgende oud papier actie van wijkgemeente Koningshof. We verzamelen oud papier, kranten, reclamefolders, karton,

Lees verder...
algemeen

PIZZA EN ZO

Ben jij tussen de 12 en 21 jaar, schuif dan gezellig aan en praat met ons mee over de toekomst van de kerk. Hoi!Op dit

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).