Groei! > Week Up!

Week Up!

Deze maand: Dorst – Lessen voor je ziel

Deze viering is de derde in een reeks van 7 vieringen over ‘Gebroken Aanwijzingen’ naar God in deze wereld. Aanleiding hiervoor is een recent verschenen boek van N.T. Wright, getiteld ‘Broken Signposts’. Het gaat over zeven levensthema’s waar mensen een tekort ervaren, en hoe het christelijk geloof hierin helend wil werken. De thema’s zijn: Recht, Liefde, Spiritualiteit, Schoonheid, Vrijheid, Waarheid en Macht. Dit keer is Spiritualiteit aan de beurt, in een dienst die voorbereid is samen met kampleiding en gemeenteleden. ds. Pim Brouwer gaat voor in deze dienst.

Het thema van de dienst is Dorst – lessen voor je ziel. Waar les jij je ‘spirituele dorst’? Waar laad jij van op? En wat heeft het christelijk geloof hierin te bieden? Deze dienst is tevens de kampreuniedienst. De dienst begint om 9:30 uur met… koffie! Dit was altijd al onderdeel van het Weekup-concept, maar door Corona was dit lang niet mogelijk. We hopen met deze feestelijke dienst het seizoen zo goed met elkaar af te trappen. We hopen je daar te zien!

Deze zondag kun je live meedoen via de ‘Menti’, waar je live kunt meebidden, je vragen kan stellen en laat weten dat je er bent. Geven doe je door op de knop ‘geef gul!’ te drukken. Daar vind je de toelichting op de collecte van deze zondag.


WeekUp is een nieuw initiatief in Maassluis. In deze maandelijkse vieringen experimenteren we met nieuwe vormen, muziek en interactie. Soms een tikkeltje ondeugend, maar altijd vanuit een diep verlangen om het evangelie diepgaand en relevant te laten klinken in jouw hart.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).