Groei! > Week Up!

Week Up!

Week Up is een nieuw eigentijds initiatief in Maassluis waarmee we ons speciaal richten op 30’ers, gezinnen en jongeren. Zo’n vier keer per jaar experimenteren we in de zondagse diensten met nieuwe vormen, muziek en interactie. Soms een tikkeltje ondeugend, maar altijd vanuit een diep verlangen om het evangelie diepgaand en relevant te laten klinken in jouw hart.

Op zondag 14 mei is de volgende WeekUp viering in Maassluis! WeekUp richt zich op 30’ers, gezinnen en jongeren. Zo’n vier keer per jaar experimenteren we in de zondagse diensten met nieuwe vormen, muziek en interactie. Soms een tikkeltje ondeugend, maar altijd vanuit een diep verlangen om het evangelie diepgaand en relevant te laten klinken in jouw hart.

Om 9.30 uur staat de koffie of thee voor je klaar in de Immanuelkerk. Het thema is Verbindende generaties waarin Youth pastor Anita Vogelezang ons zal meenemen in de bergrede. We gaan op zoek naar hoe wij in verbinding staan met elkaar. Ben jij erbij?


Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).