Week Up!

Deze maand: Recht – vaardig in een kromme wereld

Deze viering is de eerste in een reeks van 7 vieringen over ‘Gebroken Aanwijzingen’ naar God in deze wereld. Aanleiding hiervoor is een recent verschenen boek van N.T. Wright, getiteld ‘Broken Signposts’. Het gaat over zeven levensthema’s waar mensen een tekort ervaren, en hoe het christelijk geloof hierin helend wil werken. De thema’s zijn: Recht, Liefde, Spiritualiteit, Schoonheid, Vrijheid, Waarheid en Macht. Dit keer is Recht aan de beurt, onder het thema: Recht – vaardig in een kromme wereld. Pim Brouwer gaat voor in een dienst die voorbereid is met Susan Gerber, Nicolette Nuijten, Caroline van de Burgt en Carin van Toor.

Deze zondag kun je live meedoen via de ‘Menti’, waar je live kunt meebidden, je vragen kan stellen en laat weten dat je er bent. Geven doe je door op de knop ‘geef gul!’ te drukken. Daar vind je de toelichting op de collecte van deze zondag.

Jeugdactiviteiten

In deze dienst worden verschillende jeugdactiviteiten onder de aandacht gebracht. Hieronder nog eens de berichten!

  • Het kamp rekent weer op een mooie reis naar Westelbeers. En jij kunt helpen dat mogelijk te maken! Met je gift houden we het kamp betaalbaar voor de jongeren.
  • De zestienplusgroep in de gemeente organiseert een leuke middag voor kinderen op 9 mei. Check de info hieronder.
  • Op 30 mei is er een Happy Food Walk, georganiseerd door de High Tea meiden. Van harte aanbevolen! Poster hieronder.

WeekUp is een nieuw initiatief in Maassluis. In deze maandelijkse vieringen experimenteren we met nieuwe vormen, muziek en interactie. Soms een tikkeltje ondeugend, maar altijd vanuit een diep verlangen om het evangelie diepgaand en relevant te laten klinken in jouw hart.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).