Week Up!

Deze maand: Track & Trace

Je kunt de weg behoorlijk kwijt raken in je leven. Doelloos door blijven gaan met alles. Zou het niet fijn zijn te weten waar je staat, en waar je heen gaat? Komende zondag krijg je de Track&Trace code van je leven!

Tekst voor deze zondag is Johannes 14:1-14, waar Jezus zegt dat er in het huis van zijn Vader veel kamers zijn, en dat hijzelf de weg is daarnaartoe. Dat pad hopen we zondag te vinden!

Voor wie wil hebben we ook een digitale speurtocht uitgezet. Klik op de sleutel onderaan de pagina om mee te doen!

Deze zondag kun je live meedoen via de ‘Menti’, waar je live kunt meebidden, je vragen kan stellen en laat weten dat je er bent. Geven doe je door op de knop ‘geef gul!’ te drukken. Daar vind je de toelichting op de collecte van deze zondag.


WeekUp is een nieuw initiatief in Maassluis. In deze maandelijkse vieringen experimenteren we met nieuwe vormen, muziek en interactie. Soms een tikkeltje ondeugend, maar altijd vanuit een diep verlangen om het evangelie diepgaand en relevant te laten klinken in jouw hart.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).