Groote kerk > Actueel > Aanmelden kerkdienst

Aanmelden kerkdienst

Als kerk zeggen we het liefst: iedereen is welkom! En dat blijft natuurlijk zo. Maar helaas moeten we wel aan jou als bezoeker vragen om je van tevoren aan te melden. Zo houden we de kerkdienst veilig voor iedereen en voorkomen we dat wij als kerk negatief bijdragen aan de verspreiding van het virus.

Hoe werkt het?

U kunt zich aanmelden via de scriba, bij voorkeur uiterlijk vrijdagavond en bij voorkeur via e-mail: scribaGKMaassluis@gmail.com of anders via telefoon 010-5920360.
Komt u op een later moment tot besef dat u toch wilt komen om Gods Woord te horen en te zingen tot Zijn eer? Dat kan. Wilt u zich bij binnenkomst dan wel even melden bij de registratietafel in het koorhek? Dit in verband met de wettelijke verplichting. U bent bijzonder welkom!

Geven in Coronatijd

Een collectezak rondgeven is in deze tijd even niet meer mogelijk. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij het verlaten van de kerkzaal uw gift te doen. De kerkenraad heeft ervoor gekozen om voor de drie doelen: het diaconaal doel van de week, de ‘kerk’ en de wijkkas, apart in te zamelen omdat we horen dat u soms b.v. voor een diaconaal doel meer wenst te geven. In de afgelopen maanden was er tevens de mogelijkheid om via een QR code deel te nemen aan de collecte. Die mogelijkheid blijft bestaan. U vindt deze code in de kerkwijzer of op de orde van dienst. Fijn als we op uw gift kunnen rekenen!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).