iona > Actueel > Aanmelden kerkdienst

Aanmelden kerkdienst

Goed nieuws! Vanaf 27 juni is samenzang weer toegestaan, aanmelden ook bij de deur mogelijk.. Lees hier het volledige bericht.

Fijn dat je naar de gezamenlijke dienst van iona en Koningshof wilt komen. Via het onderstaande formulier kun je je aanmelden voor de zondag van je keuze. Telefonisch opgeven is ook mogelijk voor wie geen digitale toegang hebben. De gegevens hiervoor staan in de laatste Kerkwijzer (van 30 april).

Kunt u onverhoopt niet aanwezig zijn bij één van de diensten, dan nodigen we u natuurlijk altijd van harte uit om de diensten online met ons mee te beleven.

Informatie maatregelen tijdens vieringen

Aangemeld? Dan is het goed om de volgende zaken te weten:

  • Bij binnenkomst in de Immanuelkerk vragen we je om je handen te desinfecteren, en de aanwijzingen van het de begroeters en aanwijzers op te volgen.
  • 1,5 meter afstand (niet alleen in de kerkzaal, maar ook bij het binnenkomen en vertrekken),
  • niet zingen,
  • geen gebruik van de garderobe,
  • geen koffiedrinken na afloop,

Ja, het is even wennen! Toch hopen we met elkaar mooie vieringen te mogen vieren. Zodra er iets wijzigt in de procedure kunt u dat in de volgende Kerkwijzer lezen.

Geven in Coronatijd

Een collectezak rondgeven is sinds kort ‘niet meer van deze tijd’. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij het verlaten van de kerkzaal uw gift te doen. De kerkenraad heeft ervoor gekozen om voor de drie doelen: het diaconaal doel van de week, de ‘kerk’ en de wijkkas apart in te zamelen omdat we horen dat u soms b.v. voor een diaconaal doel meer wenst te geven. In de afgelopen maanden was er de mogelijkheid om via een QR code deel te nemen aan de collecte. Die mogelijkheid blijft bestaan. U vindt deze code in de kerkwijzer of op de orde van dienst. Fijn als we op uw gift kunnen rekenen!

Doopdienst in coronatijd

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).