iona > Kerk en Schooldienst

Kerk en Schooldienst

7 november 10:00 uur

Komende zondag is het feest in de Immanuelkerk! In deze vrolijke kerkdienst luisteren we naar het verhaal van Naäman, zingen we leuke liedjes mee met kinderkoor Wonderwijs en doen we actief mee met de dienst. Verschillende kinderen van IKC het Balkon werken mee – de dienst is samen met hen en de school voorbereid. Veel plezier!

Veilig samen vieren!

Helaas neemt het aantal coronabesmettingen toe in Maassluis – ook op het Balkon. Om te voorkomen dat we aan verdere verspreiding bijdragen willen we je vragen om alleen naar deze dienst te komen wanneer jij of je kind een rol hebben in de dienst. Zo houden we het aantal bezoekers zo laag mogelijk. Bij klachten blijf je natuurlijk thuis. Andere ouders, kinderen en gemeenteleden raden we aan de dienst thuis mee te beleven. Dit kan hieronder via ons Youtubekanaal en ook via Kerkomroep. In het gebouw houden we rekening met anderhalve meter afstand en zijn er voorzorgsmaatregelen getroffen om de besmettingskans zo laag mogelijk te houden.

Kijk je thuis mee? Laat ons weten dat je er bent, en doe mee via onze Menti. Klik op de roze knop onder de video om hieraan deel te nemen of scan de QR-code.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Groei!

Top 2000 dienst!

Eind van het jaar staat NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel songs die mensen raken. Ze roepen

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).