Kom weer naar de kerk!

Goed nieuws! Vanaf 9 mei is het weer – beperkt – mogelijk om gezamenlijke online kerkdiensten van iona en Koningshof live op locatie bij te wonen. Het maximum aantal bezoekers is vastgesteld op 30 personen, welke evenredig verdeeld worden over de beiden wijken. Je geeft je op voor de komende maand, zodat we zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid kunnen geven om de dienst tenminste één keer per maand bij te wonen. Kerkgangers kunnen zich opgeven via het formulier op deze website (zie knop hieronder). Telefonisch opgeven is ook mogelijk, de gegevens hiervoor vind u in de kerkwijzer van 30 april jl..

Ook gezinnen zijn hartelijk welkom. Bij gebruikmaking van de crèche graag aangeven in het formulier, dan zorgen we dat er die zondag opvang zal zijn.

Natuurlijk blijven we uitzenden via de bekende kanalen. Zodra er meer duidelijk is over de heropening van Theater Koningshof dan brengen we je op de hoogte. Voorlopig gaan de kerkenraden ervan uit dat er tot begin juli gezamenlijk gevierd gaat worden door beide wijken. Tot snel!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Kledingactie

Op zaterdagmorgen 24 april 2021 was er een Kledinginzameling voor Kledingbank Maassluis en Dorcas.De opbrengst was een succes. Hartelijk dank voor uw bijdrage

Lees verder...
algemeen

GEBEDSWANDELING

Toen ds. Mark Bot 2 jaar terug met Stichting ” Open Doors” in Azië was, kwam hij in aanraking met gebedswandelingen en heeft dat ook

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).