Oud Papier Actie

Zaterdag 24 April 2021, ’s morgens tussen 10:00 en 12:00 is er weer onze oud papier aktie. We verzamelen oud papier, kranten, reclamefolders, karton, oude boeken, enzovoorts: alles van papier.

Locatie van de container

De container staat  op het parkeerterrein van de Atletiekvereniging Waterweg (AVW) en de Jeu de Boulesvereniging, dr. Albert Schweitzerdreef 471. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto, via de toegangsweg naar voetbalvereniging MSV ’71. Vanaf de weg is het blauwe houten clubgebouw van AVW en de Jeu de Boulesvereniging goed zichtbaar. Het parkeerterrein ligt daar direct achter.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde activiteiten

Kledingactie

Op zaterdag 24 april 2021 Kledinginzameling voor Kledingbank Maassluis en Dorcas ( van 10:30 – 12:30 )Inzamelpunt: Voedselbank Maassluis P.J. Troelstraweg 6

Lees verder...
algemeen

GEBEDSWANDELING

Toen ds. Mark Bot 2 jaar terug met Stichting ” Open Doors” in Azië was, kwam hij in aanraking met gebedswandelingen en heeft dat ook

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).