Koningshof > Actueel > Aanmelden kerkdienst

Aanmelden kerkdienst

Als kerk zeggen we het liefst: iedereen is welkom! En dat blijft natuurlijk zo. Maar helaas moeten we wel aan jou als bezoeker vragen om je van tevoren aan te melden. Zo houden we de kerkdienst veilig voor iedereen en voorkomen we dat wij als kerk negatief bijdragen aan de verspreiding van het virus. Sinds 5 oktober j.l. is het maximaal toegestane bezoekers dan ook 30 (incl. medewerkers).

Hoe werkt het?

Aanmelden kan in Koningshof op twee manieren: via de email of per telefoon. Per email vragen we je om je aan te melden vóór vrijdag 20:00 uur en per telefoon om dit te doen op vrijdag tussen 18:00 en 20:00 uur. Geen plaats meer in de herberg? Dan sta je voor de volgende week bovenaan de lijst. Zo houden we de kerk toegankelijk voor iedereen die graag in de kerk komt. Gelukkig kan er altijd thuis meegeluisterd worden!

Telefonisch aanmelden kan via onderstaande knop of 06-42576934. Geef hierbij altijd uw naam, aantal personen en telefoonnummer door.

Spelregels

Aangemeld? Dan is het goed om de volgende zaken te weten:

  1. Bij binnenkomst in de Koningshof wordt het dragen van een mondkapje dringend geadviseerd. Het mondkapje wordt gedragen tot aan kerkzaal. Plek gevonden? Dan mag het mondkapje eventueel af.
  2. 1,5 meter afstand (niet alleen in de kerkzaal, maar ook bij het binnenkomen en vertrekken),
  3. niet zingen,
  4. geen gebruik van de garderobe,
  5. geen koffiedrinken na afloop,
  6. bij binnenkomst en verlaten van de Koningshof de aangegeven route volgen.

Het is helaas niet anders. Toch hopen we met elkaar weer gezegende diensten te mogen vieren. Zondag wordt u ontvangen door een lid van de kerkenraad die uw naam afvinkt op de lijst en daarna is er een team vrijwilligers en kosters om u naar uw plaats te leiden. 
Zodra er iets wijzigt in de procedure kunt u dat in de volgende Kerkwijzer lezen.

Geven in Coronatijd

Na de kerkdienst gebruiken we de 3 nooduitgangen in de kerkzaal. Bij die uitgangen is een speciale constructie gemaakt met collectezakken waar u uw gaven kunt geven. De kerkenraad heeft ervoor gekozen om voor de drie doelen: het diaconaal doel van de week, de ‘kerk’ en de wijkkas apart in te zamelen omdat we horen dat u soms b.v. voor een diaconaal doel meer wenst te geven. In de afgelopen maanden was er de mogelijkheid om via een QR code deel te nemen aan de collectie. Die mogelijkheid blijft bestaan. U vind deze code in de kerkwijzer of op de orde van dienst. Fijn als we op uw gift kunnen rekenen!

kerkzaal 30 mensen koningshof

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).