GEBEDSWANDELING

Toen ds. Mark Bot 2 jaar terug met Stichting ” Open Doors” in Azië was, kwam hij in aanraking met gebedswandelingen en heeft dat ook in Maassluis geïntroduceerd.  Het is een project  van alle Maassluise kerken samen.

Er gaat veel positiviteit vanuit, voor de wandelaars maar ook voor de wijken. Je komt soms bekende  mensen tegen en legt uit wat je doet. De reacties zijn vaak belangstellend en warm.

Wat doe je dan als gebedswandelaar?

Je loopt in kleine groepjes een van te voren afgesproken wijk door,( Nu vanwege Corona 2 aan 2.)  benoemd wat je ziet en draagt dat aan God op. Dit doe je gewoon tijdens het lopen en je vraagt Gods hulp en/of Zijn zegen. Ook dank je voor al het goede en mooie in Maassluis. 

Er zijn onderzoeken geweest die aantoonden dat die wijk minder crimineel en meer positief werd. Of dat inderdaad zo is weet ik niet maar het voelt goed.

Ga een keer mee en ervaar het. Geef je op bij ds. Pim Brouwer, pim@pknmaassluis.nl  en je krijgt per app te horen waar vandaan wordt  gestart.  

Iedere vrijdag van 9.00 uur tot tegen 10.00 uur. Je bent van harte welkom, je leert zo ook je eigen stadje beter kennen,  het is goed voor Maassluis en het geeft jou positiviteit  want je bent op stap met God naast je.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Groei!

Top 2000 dienst!

Eind van het jaar staat NPO Radio 2 in het teken van de Top2000. In de Top2000 staan veel songs die mensen raken. Ze roepen

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).