GEBEDSWANDELING

Toen ds. Mark Bot 2 jaar terug met Stichting ” Open Doors” in Azië was, kwam hij in aanraking met gebedswandelingen en heeft dat ook in Maassluis geïntroduceerd.  Het is een project  van alle Maassluise kerken samen.

Er gaat veel positiviteit vanuit, voor de wandelaars maar ook voor de wijken. Je komt soms bekende  mensen tegen en legt uit wat je doet. De reacties zijn vaak belangstellend en warm.

Wat doe je dan als gebedswandelaar?

Je loopt in kleine groepjes een van te voren afgesproken wijk door,( Nu vanwege Corona 2 aan 2.)  benoemd wat je ziet en draagt dat aan God op. Dit doe je gewoon tijdens het lopen en je vraagt Gods hulp en/of Zijn zegen. Ook dank je voor al het goede en mooie in Maassluis. 

Er zijn onderzoeken geweest die aantoonden dat die wijk minder crimineel en meer positief werd. Of dat inderdaad zo is weet ik niet maar het voelt goed.

Ga een keer mee en ervaar het. Geef je op bij ds. Pim Brouwer, pim@pknmaassluis.nl  en je krijgt per app te horen waar vandaan wordt  gestart.  

Iedere vrijdag van 9.00 uur tot tegen 10.00 uur. Je bent van harte welkom, je leert zo ook je eigen stadje beter kennen,  het is goed voor Maassluis en het geeft jou positiviteit  want je bent op stap met God naast je.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gerelateerde berichten

Groei!

Kerstmusical 2022

De beste herder ooit “Tabitha houdt niet van het huishoudelijke werk thuis. Ze is het zat dat ze altijd de afwas moet doen. Ze droomt

Lees verder...
algemeen

Gemeenteavond 18 oktober

Op 18 oktober is de hele gemeente van harte uitgenodigd in de Immanuëlkerk om 20:00 uur. Op deze avond willen we onze inzichten tot dusver

Lees verder...
Groei!

Kerkapp online!

Na een lange aanloop zijn we blij te melden dat wij als kerk vanaf gisteren de trotse eigenaars zijn van een eigen app! De app

Lees verder...
Koningshof

Oud Papier Actie

Zaterdag 24 december 2022, tussen 10:00 en 12:00 uur, is de volgende oud papier actie van wijkgemeente Koningshof. We verzamelen oud papier, kranten, reclamefolders, karton,

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).