Kliederkerk ‘Ik ben er voor jou’

We zijn op weg naar Pasen. Samen met Jezus en zijn leerlingen zijn we op reis. Maar de reis was niet altijd makkelijk. Soms is het lastig om vol te houden of durf je even niet meer. Maar houd vol! Je bent niet alleen. Jezus zegt: Ik ben bij je. Daar gaat het de komende kliederkerk over. Doe je mee? 

Op zondag 14 maart is het zover! We starten om 10.30 uur via Zoom. Tussen 11 en 12 gaan we naar buiten (omgeving Theater Koningshof). we sluiten af via Zoom om ca. 12.15 uur. Meld je aan via onderstaande button en ga met ons mee op een creatieve ontdekkingsreis. 

Tot dan!

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Gerelateerde activiteiten

algemeen

Oud Papier Actie Iona

DOE ONS EEN PLEZIER MET UW OUD PAPIER Oud Papier Actie (OPA) bij De Ark (wijk IONA / Immanuëlkerk) Ook in 2021 zijn er twee

Lees verder...
algemeen

Inzameling Voedselbank 19 dec.

Maassluis-breed wordt op zaterdag 19 december 2020 goederen ingezameld voor de Voedselbank. (Samenwerking Buurtpreventie Maassluis, Kerken, Voedselbank) Algemene Verzamelpunten en bij de Immanuelkerk (11:00 –

Lees verder...

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).