Week Up!

Deze maand: Spot!

Komende week staat God’s licht in de spotlight!

Licht: het zorgt voor gezelligheid en helpt je om de dingen om je heen duidelijk te zien. En als je iets echt goed wilt zien – dan zet je een spot aan. In de Bijbel hebben God en licht veel met elkaar te maken. Maar wie en wat zet God eigenlijk in de spotlight? Reken op een gevarieerde muzikale dienst met stiekem alvast een klein beetje kerstgevoel!

Deze zondag kun je live meedoen via de ‘Menti’, waar je live kunt meebidden, je vragen kan stellen en laat weten dat je er bent. Geven doe je door op de knop ‘geef gul!’ te drukken. Daar vind je de toelichting op de collecte van deze zondag.


WeekUp is een nieuw initiatief in Maassluis. In deze maandelijkse vieringen experimenteren we met nieuwe vormen, muziek en interactie. Soms een tikkeltje ondeugend, maar altijd vanuit een diep verlangen om het evangelie diepgaand en relevant te laten klinken in jouw hart.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).