PKN Maassluis

Verhuur

Uw evenement, onze kerkgebouwen

Uw evenement, onze kerkgebouwen
Kerkgebouwen worden van oudsher gebruikt voor belangrijke gebeurtenissen in ons leven. Rond rouw en trouw weten mensen nog altijd de weg te vinden naar onze kerken. Maar ook voor andere evenementen is de kerk een uitgelezen locatie. Ook u kunt gebruik maken van onze prettige en sfeervolle faciliteiten.

Geinteresseerd om uw evenement in één van onze kerkgebouwen te houden? Neemt u dan contact op met onze koster via onderstaande gegevens.

dhr. N. van Namen
tel. 010–5913026 (Bij geen gehoor afwachten, u wordt doorgeschakeld)
Groote Kerk: kostergkmaassluis@gmail.com
Immanuelkerk: kosterimkmaassluis@gmail.com

Trouwen en rouwen in de kerk

Wij zijn er trots op dat de Groote Kerk ook beschikbaar is voor een burgerlijke huwelijkssluiting. Om de kerk als trouwlocatie te gebruiken kunt u rechtstreeks contact opnemen met onze koster (zie boven).

In de kerk zien wij het huwelijk als een door God geschonken werkelijkheid. Veel mensen kiezen er daarom voor om hun huwelijk in te laten zegenen. Bent u hier geïnteresseerd in, ga dan naar de pagina’s van de betreffende wijkgemeente, hier vindt u meer informatie over de kerkelijke gang van zaken.

Mocht u recent iemand hebben verloren, en wilt u ons kerkgebouw gebruiken voor een waardig afscheid? Ook dit is natuurlijk mogelijk. Bespreekt u deze mogelijkheid met uw uitvaartondernemer, dan nemen zij contact met ons op.

Tarieven en beschikbaarheid

Voor tarieven en beschikbaarheid kunt u contact opnemen met onze koster (zie boven). Of download hieronder de actuele tarievenlijst.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).