Groote kerk > Actueel > Komende diensten

Komende diensten

Benieuwd hoe de komende dienst(en) eruit gaat zien? In de agenda vind je per zondag welke voorganger je kan verwachten. Verder is op deze plek (zodra deze beschikbaar is) een orde van dienst te vinden. U kunt deze hieronder openen op uw scherm (klik op de tekst met de datum) of downloaden als bestand (klik op de Download knop).

Wij volgen steeds het advies vanuit de landelijke kerk. Lees hier meer over de Coronaregels in de Groote Kerk. 

Diensten worden digitaal uitgezonden via Youtube en zijn ook te beluisteren via Kerkomroep.nl Klik op de knoppen onderaan.

Geven na Coronatijd

Sinds zondag 29 mei is besloten om weer zoals voor de coronatijd de gewoonte was, tijdens de dienst en bij de uitgang te collecteren. Voor degenen die hier nog moeite mee hebben blijft voorlopig de mogelijkheid bestaan om bij de uitgang de gaven in de drie daarvoor bestemde dozen te deponeren. In de afgelopen maanden was er tevens de mogelijkheid om via een QR code deel te nemen aan de collecte. Die mogelijkheid blijft bestaan. U vindt deze code in de kerkwijzer, maar u kunt ook op onderstaande knop klikken. Fijn als we op uw gift kunnen rekenen!

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).