iona > Verdieping > Kringen

Kringen

Een Bijbelkring is een groep mensen die zich samen verdiept in de Bijbel. Het is een plek om te leren, maar ook om het leven te delen met andere zoekers. Om mee te doen hoef je niet diepgelovig te zijn of veel kennis te hebben. Wel is het belangrijk dat je open staat voor de inbreng en levens van anderen.

Het afgelopen jaar bleek dat er in onze gemeente een grote behoefte was om met elkaar in gesprek te gaan over de bijbel, ons leven en thema’s die ons raken. Daarom zijn wij in oktober 2020 in één klap begonnen met vier gesprekskringen. Deze vinden (Coronaproof) plaats in de Immanuelkerk.

Wil je graag aanhaken, mensen leren kennen en je geloof verdiepen? Neem dan contact op met één van de voorgangers. Of kijk eerst rustig de jaarfolder door. We horen graag van je!

kringen gezellig vriendschap kerk

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).