Koningshof > Nieuw hier > Kerkdienst

Kerkdienst

De kerkzaal in Theater Koningshof is onze thuisbasis. Het adres is Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis. We werken veel samen met wijkgemeente iona die in de Immanuelkerk in Maassluis kerkdiensten houdt. Vanaf 2024 zijn de diensten afwisselend in één van deze twee kerkgebouwen. Onder Actueel vind je een actueel schema

Nieuws

Klik https://pknmaassluis.nl/koningshof/actueel/komende-zondag/ voor meer informatie over de dienst van afgelopen of komende zondag.

Verschillende kerkdiensten

Er zijn in Koningshof verschillende soorten kerkdiensten. De ‘gewone’ kerkdienst, maar ook diensten in samenwerking met lokale basisscholen en het christelijk Kampwerk. Ook is er zo’n 5 keer per jaar Kliederkerk, een interactieve viering voor jong en oud. Tijdens alle kerkdiensten maken we gebruik van een beamer. Dat maakt het gemakkelijker om liederen uit diverse liedbundels te zingen. Aan het eind van het jaar is er een Top2000 kerkdienst.

Voor de kinderen

Kinderen zijn van harte welkom in al onze vieringen. Tijdens de kerkdienst kan er voor kinderen in de basisschoolleeftijd een apart programma worden geboden. Voor jongere kinderen is oppas mogelijk. Kom je met kinderen naar de dienst? Laat het ons even weten via contact, dan zorgen we dat je goed ontvangen wordt.

De wereld in de kerk

Op zondag gaat het niet alleen over God. Ook proberen we maatschappelijk betrokken te zijn. Zo hebben we elke maand een inzameling voor de voedselbank en zamelen we wekelijks geld in voor goede doelen. Dit noemen we collecte.

Ontmoeten op zondag

Na de dienst kun je in Koningshof altijd koffie, thee of limonade drinken. Dit doen we in het prachtige Atrium van Theater Koningshof. Fijn je hier te ontmoeten!

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).