Koningshof > Verdieping > Gesprekskringen 2022 + 2023

Gesprekskringen 2022 + 2023

Nieuws over de kring in 2023:

“Op woensdag 4 januari 2023 start om 20.00 uur de kring rond het boekje “Uitverkoren volk” van Walter Brueggemann in de Immanuëlkerk. Deze kring is de voortzetting van een al bestaande kring, maar nu er een nieuw onderwerp besproken wordt, is het misschien een goede gelegenheid voor nieuwe deelnemers om zich aan te sluiten.

Het boek ‘Uitverkoren Volk” gaat over het lezen en interpreteren van de bijbel met het oog op het Israëlisch-Palestijnse conflict. Hoe verstaan we de landbelofte, hoe zien wij de verhouding met Israël en met de Palestijnse bevolking? Pittige kost maar wel heel boeiend en ook van belang voor de bezinning op de verhouding tussen kerk en Israël. 

Informatie / aanmelding bij ds. Chris Schreuder.

Algemeen:

Met elkaar in gesprek gaan is een belangrijk onderdeel van geloof. In onze wijkgemeente zijn er diverse gespreksgroepen en meditatiegroepen. Informeer bij de de scriba naar actuele gegevens.

Nieuws!

Vanaf dit jaar zijn er vier gespreksgroepen gestart. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).