PKN Maassluis

iona
iona > Contact > Geven

Geven

Het is beter te geven dan te nemen. En van geven wordt je gelukkig. Dat laatste zei Jezus al en dat geloven wij ook. Geven kan op vele manieren. Zo wordt er bijvoorbeeld tijdens de kerkdiensten gecollecteerd voor bepaalde doelen. Vaak gaat het dan om geld en soms kun je ook houdbare levensmiddelen inleveren voor de Voedselbank. De collecteopbrengsten stellen de diaconie in staat om mensen in de knel te helpen of bij te dragen in de noodhulp wanneer er zich ergens een ramp voordoet. Maar er zijn ook diverse projecten in Maassluis en ver weg die structureel worden ondersteund. En natuurlijk hebben we ook geld nodig voor de vergoedingen aan predikanten of voor het onderhoud van het kerkgebouw. 

Met alleen de collecteopbrengsten redden we het niet. Daarom geven heel veel kerkleden ook een jaarlijkse bijdrage die ons in staat stelt een actieve wijkgemeente te blijven waarin mensen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren om te delen met elkaar. 

Alle bijdragen zijn welkom. En het maakt niet uit of dat een eenmalige gift is of een structurele. Link opnemen naar donatie doen.  

Doe je liever een gift in tijd, materiaal of kennis? Net zo goed! Stuur een e-mail naar scriba.iona@pknmaassluis.nl en dan nemen we contact met je op. Er is altijd wel iets te vinden waarin je een waardevolle bijdrage kunt leveren die bij jou past.  Een kerk wordt door de Belastingdienst gezien als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), dus giften zijn aftrekbaar boven een bepaald drempelbedrag. Er is ook een maximum. Op de website van de belastingdienst: www.belastingdienst.nl kun je de actuele informatie daarover vinden. Op de website van de PKN Maassluis kun je onder Algemeen meer informatie vinden.

Info wijkkas: Uw giften zijn hartelijk welkom op: NL 33 INGB 0009 0690 23 t.n.v. Wijkkas Wijkgemeente iona. Bij voorbaat dank voor uw bijdragen.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).