Actuele collectedoelen

De komende zondagen steunen wij met onze kerk de volgende doelen:

Zondag 22 november

  1. Diaconie; LIBANON – HULP VOOR DE NAASTE
  2. Kerk; pastoraat
  3. Kerk; wijkkas

Zondag 29 november

  1. Diaconie; NOODHULP Maassluis
  2. Kerk; Pastoraat
  3. Kerk; Onderhoud (IMK)
    Wijkgebonden activiteiten (KH)

Doneer rechtstreeks via de button OF stort via een eigen betaalopdracht naar NL47 INGB 0000 3952 25 t.n.v. P.G. Maassluis met vermelding van datum.

Toelichting

Libanon – Hulp voor de naaste

De diaconale tak van de Armeense Kerk in Libanon, het “Social Action Committee” richt zich op een arm deel van de buitenwijken van Beiroet.
Het is een “toevluchtsoord” voor velen die moesten vluchten uit verschillende gebieden in het Midden-Oosten. Families, kinderen en ouderen worden geholpen.  “Wij proberen hun waardigheid te beschermen door de tijd voor hen te nemen, met hen te praten en een relatie met ze op te bouwen. We doen dit niet alleen, het wordt mogelijk gemaakt door gevende en biddende mensen wereldwijd. (CvD)

https://www.project1027.nl/project/libanon-hulp-voor-de-naaste/

NOODHULP Maassluis Locale hulp in Crisistijd

Door alle regelgeving rond het Coronavirus kunnen we als kerkgemeenschap niet meer bij elkaar komen zoals we gewend zijn. Er ontstaat hierdoor ook dat mensen onder ons in de knel raken met allerlei problemen en de hulp inroepen van de diaconie. Daarom wordt deze collecte bij ons alle aanbevolen voor alle nood binnen en buiten onze gemeenschap.

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).