Koningshof > Actueel > Komende zondag

Komende zondag

Vanuit Koningshof worden de diensten via de kerkradio uitgezonden.
In februari en maart 2024 kan de dienst gevolgd worden via youtube: https://www.youtube.com/c/ProtestantseGemeenteMaassluis/live

Evenals vorig jaar wordt in de wintermaanden, in verband met de stookkosten, telkens slechts één gebouw gebruikt voor de kerkdiensten.

In maart zijn alle diensten in de Groote Kerk.

Op 3 maart 2024 om 9.00 uur is er een gezamenlijke viering van de wijkgemeente IONA en Koningshof in de Groote Kerk

Voorganger: ds. Chris Schreuder
Eerste Schriftlezing:
Tweede Schriftlezing:

Inzameling Voedselbank 
Elke eerste zondag van de maand worden er houdbare levensmiddelen en andere artikelen ingezameld voor de voedselbank. Dit gebeurde altijd al door wijkgemeente Iona en Koningshof. Deze zondag 3 maart 2024 kunt u de artikelen meebrengen naar de Groote Kerk.
De diaconie van de Groote Kerk doet nu ook mee
Van harte aanbevolen en bij voorbaat dank.

Koffieochtend in Koningshof 
Woensdag 13 maart 2024 tussen 10 uur en half 12 staan wij weer voor u klaar met een kopje koffie of thee in het Atrium van Koningshof. Iedereen die dit leest is van harte welkom, jong en oud en alles er tussenin. We hopen op een gezellige ontmoeting met elkaar. Allemaal van harte welkom en breng gerust iemand mee.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).