PKN Maassluis

iona
iona

iona - een veilig thuis voor Maassluis

leef
geef
geloof
heb lief

IONA

Wil je iets weten over onze wijkgemeente iona of over de kerkdiensten in de Immanuëlkerk dan zit je hier goed. Maar ook als je wil weten wie we als wijkgemeente willen zijn en met welke activiteiten we ons geloof in de praktijk brengen. Je kunt het allemaal vinden als je gebruik maakt van het hoofd- en submenu bovenaan de pagina’s. Heb je vragen? Er is een rubriek “Veel gestelde vragen” (onder de knop “nieuw hier”). Zit het antwoord op jouw vraag daar niet bij of wil je gewoon met iemand doorpraten dan kan dat ook, graag zelfs. Bij de rubriek “Contact” kun je vinden met wie en op welke manier je contact kunt leggen voor al je vragen. 

Logo Wijkgemeente iona Maassluis

Wijkgemeente Koningshof & Iona zijn op zoek naar een predikant! Nieuwsgierig? Via de button vind je meer info. Je komt als geroepen!

Nieuws

Activiteiten

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).