Groote kerk > Over ons

Over ons

Buiten de gemeente zijn wij bewogen omdat wij zien dat steeds meer mensen dwalend zoeken naar geborgenheid en dat niet vinden. Wij voelen ons geroepen om gestalte te geven in woord en daad aan de opdracht van de Heere Jezus: “Ga dan heen en onderwijs alle volken”, en daardoor ook de mensen in Maassluis en daar buiten, die vervreemd van de kerk zijn, in aanraking te laten komen met het Evangelie.

Binnen de gemeente voelt de kerkenraad zich geroepen tot opbouw van de gemeente in organisatie, vorming en toerusting en vervult daarmee de herderlijke zorg aan de gemeente. De gemeente vraagt extra zorg vanwege de vergrijzing. Het betekent dat er meer pastorale zorg nodig is. Dat vraagt een verdere doordenking hoe en op welke wijze wij meer mensen kunnen betrekken bij die zorg.

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).