PKN Maassluis

iona
iona > Raak betrokken > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief / Kerkwijzer

Veel nieuws over onze wijkgemeente en de andere twee wijkgemeenten binnen de Protestantse Gemeente Maassluis, nieuws van de diaconie of de kerkrentmeesters staat in de Kerkwijzer. Hierop kun je een abonnement nemen en dan ontvang je dan 1 keer in de 2 weken in je brievenbus. Meer informatie daarover kun je vinden bij Algemeen van de PKN Maassluis website.

Wij zijn onlangs gestart met wekelijks een kerkwijzer voor proef te verspreiden. Dit zal hoofdzakelijk digitaal (per e-mail) en in de kerken (gedrukt) worden verspreid. Na afloop van de proef maken we keuzes over vorm, planning en abonnementsvorm (via een formulier kunt u daarmee mee doen) Meld je aan en stuur een mail naar: kwdoemee@pknmaassluis.nl

Blijf op hoogte via de Kerkapp 

Via de kerk-app van PKN Maassluis blijf je op de hoogte van wat er speelt in de wijkgemeenten. Meer informatie over de app: klik hier.

Je kunt betrokken zijn bij onze wijkgemeente door het bezoeken van de kerkdiensten of deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Daarvoor hoef je geen lid van de kerk te zijn. Wil je dat wel dan kun je je inschrijven. Als je daar meer over wilt weten dan kun je mailen naar kerkelijkbureau@pknmaassluis.nl Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor onze wijkgemeente of, als je al ingeschreven staat, je te laten overschrijven naar onze wijkgemeente. Uiteraard worden je persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld. 

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).