iona > Raak betrokken > Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief / Kerkwijzer

Veel nieuws over onze wijkgemeente en de andere twee wijkgemeenten binnen de Protestantse Gemeente Maassluis, nieuws van de diaconie of de kerkrentmeesters staat in de Kerkwijzer. Hierop kun je een abonnement nemen en dan ontvang je dan 1 keer in de 2 weken in je brievenbus. Meer informatie daarover kun je vinden bij Algemeen van de PKN Maassluis website.

Of download de pdf hieronder:

Nieuwsbrief wijkgemeente. 

Het is de bedoeling dat er met enige regelmaat een nieuwsbrief van onze wijkgemeente verschijnt. Deze nieuwsbrieven bevatten informatie over de verschillende teams en actuele onderwerpen of ontwikkelingen. Nieuwsbrieven worden uitgedeeld bij de uitgang van de Immanuëlkerk. Maar niet iedereen is in de gelegenheid om deze mee te nemen. Daarom zijn de nieuwsbrieven ook via de website te lezen. 

Je kunt betrokken zijn bij onze wijkgemeente door het bezoeken van de kerkdiensten of deel te nemen aan de verschillende activiteiten. Daarvoor hoef je geen lid van de kerk te zijn. Wil je dat wel dan kun je je inschrijven. Als je daar meer over wilt weten dan kun je mailen naar kerkelijkbureau@pknmaassluis.nl Het is mogelijk om een voorkeur aan te geven voor onze wijkgemeente of, als je al ingeschreven staat, je te laten overschrijven naar onze wijkgemeente. Uiteraard worden je persoonlijke gegevens vertrouwelijk behandeld. 

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).