iona > Actueel > Komende zondag

Komende zondag

Hier vind u alle informatie over de komende zondag.

Zondag 22 mei is er om 9.30 uur een (online) dienst waarin ds. Chris Schreuder voor zal gaan. We vieren het Heilig Avondmaal.
De lezingen voor deze zondag zijn Joël 2: 21-27 en Johannes 14: 23-29. Als je deze teksten leest, krijg je de indruk dat het al (een beetje) Pinksteren is. In het Johannes-evangelie liggen Pasen en Pinksteren steeds in elkaars verlengde, vormt het één groot perspectief: God doet de toekomst open. Dat wordt door de viering van de Maaltijd van de Heer in deze dienst extra sterk zichtbaar – proefbaar zelfs. “Kondigt het jubelend aan…!” Ds. Chris Schreuder

Avondmaal Immanuëlkerk en inzameling Voedselbank 
Op deze zondag wordt in de Immanuëlkerk weer het Heilig Avondmaal gevierd met de aanwezige gemeenteleden. We doen dit na aanwijzing via de bekende rondgang naar de uitdeelpunten vooraan in de kerkzaal, waar ieder een hosti  ontvangt om deze vervolgens te dopen in een kleine kom met wijn / druivensap. De avondmaalscollecte zal tegelijkertijd met de andere collectes aan ’t eind van de dienst digitaal / contant plaatsvinden. In verband met deze viering is bij de ingang van het gebouw een inzameling voor de voedselbank. Een gedeelte van de ingezamelde artikelen zal in een mand bij de aanvang van de viering naar binnen worden gebracht. OPM. Op zondag 5 juni (Pinksteren) GEEN maandelijkse inzameling voor de Voedselbank.

De dienst is live of achteraf te volgen via bovenstaande knoppen. Ook kun je hier online je bijdrage geven voor de collecte van deze zondag. We wensen je een goede zondag toe!

Koffiedrinken

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).