iona > Actueel > Deze zondag

Deze zondag

(Al onze vieringen zijn sinds 15 december slechts online mee te maken. Klik hier voor meer informatie over alle gevolgen van de COVID-19-pandemie voor onze gemeente.)

Komende zondag 7 maart om 10:00 uur gaat ds. Pim Brouwer voor in een gezamenlijke online dienst. Het is de derde zondag in de Veertigdagentijd en staat in het teken van onze maandelijkse WeekUp-viering. Thema dit keer: ‘Track and Trace’. Jezus zegt ons in Johannes 14:1-14 dat hij de Weg, de Waarheid en het Leven is. Een supermooie boodschap wanneer je je als volger van Jezus beschouwt – maar hoe zit dat met mensen die Jezus niet kennen? Met die spannende vraag heeft het WeekUpteam deze dienst voorbereid. We zien uit naar een mooie inhoudelijke dienst.

Deze dienst wordt zowel via Youtube als Kerkomroep live gestreamd.

De dienst is live of achteraf te volgen via bovenstaande knoppen. Ook kun je hier online je bijdrage geven voor de collecte van deze zondag. We wensen je een goede zondag toe!

Koffiedrinken

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).