iona > Actueel > Komende zondag

Komende zondag

Hier vind u alle informatie over komende zondag.

Let op! Vanaf zondag 3 oktober hoeft u zich niet meer aan te melden voor de dienst. Lees hier het volledige bericht.

Zondag 24 oktober gaat ds. Egbert van der Weide uit Warmond voor, in de (online)dienst welke aanvangt om 9.30 uur.

Ze konden boeiend vertellen, de meesters en de juffen van de Gereformeerde Lagere School die ik als kind bezocht. Ademloos hingen we aan hun lippen, als het ging over de hoogtepunten uit de Bijbelse en de vaderlandse geschiedenis. Soms leek het één zomaar over te lopen in het ander, en het heeft even geduurd voor ik begreep dat koningin Juliana niet afstamde van koning David. En het heeft nog langer geduurd voor we samen begrepen dat die geschiedenis niet alleen hoogte- maar ook dieptepunten kent. Wat wij Bijbelse geschiedenis noemen is vooral het verhaal van God en mensen. Dat dubbele zit door alles heen: het menselijke, al te menselijke kronkelt vaak erg merkwaardig om de lijnen van God heen. Dat komen we ook tegen in Jozua 2, het verhaal van de verspieders in Jericho. Dat Bijbelgedeelte wil ik met u lezen en overdenken op zondagmorgen 24 oktober a.s., wanneer ik weer in uw midden mag voorgaan. Graag tot dan! Ds. Egbert van der Weide, Warmond.

De dienst is live of achteraf te volgen via bovenstaande knoppen. Ook kun je hier online je bijdrage geven voor de collecte van deze zondag. We wensen je een goede zondag toe!

Koffiedrinken

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).