PKN Maassluis

iona
iona > Actueel > Komende zondag

Komende zondag

Hier vind u alle informatie over komende zondag.

Zondag 23 juni, 10.00 uur (let op: een half uur later dan gebruikelijk)

Voorganger: ds. Chris Schreuder (Afscheidsdienst).

Muziek: Gerard de Waardt, Nicolette Nuijten, Clementine Spaans en Jaap Cats.   

Bij de ochtenddienst van zondag 23 juni in de Immanuëlkerk

De lezingen voor deze zondag zijn Job 30: 15-26, 38: 1 en Marcus 4: 35-41. In de verkondiging richten wij ons vooral op de evangelielezing, het verhaal over hoe de leerlingen van Jezus verzeild raken in een storm op het meer. Gelukkig is Jezus aan boord. Alleen: Hij slaapt! Ervaren wij zijn aanwezigheid in de stormen waarin wij in ons leven verzeild raken soms misschien ook als slapend? Of zit er meer achter dat slapen van Jezus? Dit is de laatste dienst waarin ik als predikant van de Protestantse Gemeente Maassluis voorga. Blij ben ik met de muzikale medewerking van Gerard, Nicolette, Clementine en Jaap aan deze afscheidsdienst. 

Ds. Chris Schreuder

Collecten 

1. Diaconie, Voedselbank

2. Kerk, pastoraat

3. Kerk, onderhoud/wijkgebonden activiteiten

De dienst is live of achteraf te volgen via bovenstaande knoppen. Ook kun je hier online je bijdrage geven voor de collecte van deze zondag. We wensen je een goede zondag toe!

Koffiedrinken

Delen

Facebook
Twitter
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).