iona > Actueel > Komende zondag

Komende zondag

Hier vind u alle informatie over komende zondag.

Zondag 9 mei gaat om 9:30 uur ds. Geb van Doornik voor in een gezamenlijke online dienst.

“Het is nog steeds Paastijd: alle zondagen t/m Pinksteren staan helemaal in het teken van de opstanding van Christus. Het lijkt wonderlijk dat dan de evangelielezing voor deze zondag gekozen is uit de afscheidsrede van Jezus: Johannes 15: 1- 17. Dat is toch van vóór Pasen? Ik hoop u die zondag uit te leggen dat het helemaal niet zo vreemd is als het lijkt, integendeel zelfs.
De keuze van de liederen is ingegeven door Pasen en door het evangelie van Christus die de ware wijnstok is waarvan wij de ranken zijn.”

Deze dienst wordt zowel via Youtube als Kerkomroep live gestreamd. Daarnaast is er voor het eerst weer de mogelijkheid om ‘live’ aanwezig te zijn in het kerkgebouw. Aanmelden gebeurd via onderstaande knop. Via het formulier kunt u voor de hele maand aangeven welke zondag u aanwezig hoopt te zijn.

De dienst is live of achteraf te volgen via bovenstaande knoppen. Ook kun je hier online je bijdrage geven voor de collecte van deze zondag. We wensen je een goede zondag toe!

Koffiedrinken

Delen

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte! Via nieuwsbrief ‘de Kerkwijzer‘ informeren we je graag, zowel digitaal* als op papier*.  In de Groote Kerk is ook de ‘Zondagsbrief’ beschikbaar, met wijknieuws. Interesse? Meld je hieronder aan, dan nemen we contact met je op.
(* voor dit abonnement wordt een kleine bijdrage gevraagd).