Welkom bij wijkgemeente Koningshof!

Wijkgemeente Koningshof is de wijkgemeente van Maassluis West. Koningshof bestaat uit zo'n 1800 leden en één kerkzaal. De gemeente komt wekelijks bij elkaar op zondagmorgen in wijkcentrum Koningshof, Uiverlaan 20, Maassluis. De kerkdiensten beginnen vanaf zondag 5 november weer om 10.00 uur

Nieuwsberichten voor januari 2018

Een nieuw jaar, een nieuw begin, sommigen nemen daarvoor een duik in koud water. In de kerk lezen we in januari over het begin dat de man Jezus maakte. Het kind dat kwam met kerst, ging kopje onder om mens met mensen te kunnen zijn. Jezus werd gedoopt in de Jordaan en vertelde daarna geïnspireerde verhalen over Gods liefde.  Liefde waar wij van leven en die we willen doorgeven, ook in 2018.

Week van Gebed

Van 21 tot en met 28 januari wordt wereldwijd in kerken gebeden in de Week van Gebed voor de eenheid van christenen. In Maassluis nemen we hier met veel kerken aan deel. Het begint met een interkerkelijke dienst op de 21ste om 10.00 uur in de Immanuelkerk. En de rest van de week is er elke avond in een andere kerk een gebedsdienst. Locaties staan onderaan de poster.

Aktie Kerkbalans

Deze maand wordt ook de jaarlijkse Aktie Kerkbalans gehouden, waarbij aan leden van de gemeente gevraagd wordt naar hun vrijwillige financiële bijdrage. Met het geld dat zo bijeengebracht wordt kan de kerk dienstbaar blijven. Op voorhand dank voor alle vrijwilligers die zich hiervoor inzetten. Op zaterdag 20 januari is er een officieel inluidmoment in de Groote kerk, om 13.00 uur. U bent van harte welkom!

Een inhoudelijk voorproefje van de dienst vind je hier enkele dagen vooraf. Hier vind je de orde van dienst voor de komende viering. Recente kerkdiensten in Koningshof kun je hier naluisteren.

Locatie

De kerkdiensten van wijkgemeente Koningshof vinden plaats in multifunctioneel centrum Koningshof, Uiverlaan 20, 3145 XN Maassluis. De overige activiteiten vinden plaats op verschillende locaties: in de Immanuelkerk (wijkgemeente Iona), in andere (kerk)gebouwen in Maassluis West, of bij de mensen thuis.

Laatst gewijzigd op 11 januari 2018.